Εκπαίδευση & Πολιτισμός

Είμαστε δίπλα σε πρωτοβουλίες που προωθούν τον πολιτισμό, την τέχνη και την εκπαίδευση, βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στα αγαθά τους.

Εκπαίδευση & Πολιτισμός

Πιστεύουμε ότι με την εκπαίδευση, την τέχνη και τον πολιτισμό, δημιουργούμε τις βάσεις για το μέλλον. Για εμάς, κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στη μάθηση, τη γνώση και την επαφή με πολιτιστικές δραστηριότητες που εξυψώνουν το πνεύμα και ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Έχουμε δεσμευθεί να εργαζόμαστε με σκοπό όλοι οι άνθρωπο να έχουν πρόσβαση στα αγαθά του πολιτισμού και να επωφελούνται από τη γνώση που αποκομίζουν. Γι’ αυτό και στηρίζουμε δύο κορυφαίους οργανισμούς της χώρας, συμμετέχοντας στο έργο τους.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Είμαστε Στρατηγικός Συνεργάτης Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και το έργο μας είναι να ταξιδεύουμε μαζί τον ελληνικό πολιτισμό σε περισσότερους ανθρώπους, ενήλικες και παιδιά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εθνική Λυρική Σκηνή

Συνεργαζόμαστε με την Εθνική Λυρική Σκηνή, ως Πάγιος Χορηγός του καλλιτεχνικού προγράμματος και των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, μεταφέροντας την αξία της τέχνης σε κάθε άνθρωπο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσφατες πολιτικές ή εκπαιδευτικές δραστηριότητες του +πράττουμε

Η Eurolife FFH συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή

Η Eurolife FFH συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή

Τη στρατηγική συνεργασία της με την Εθνική Λυρική Σκηνή ξεκινά από σήμερα η Eurolife FFH, υποστηρίζοντας ως Πάγιος Χορηγός τους στόχους και τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες για τη σεζόν 2019/2020.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Eurolife ERB στηρίζει την έκθεση «Φαντάσου τι κρύβει το Λυχνάρι»

Η Eurolife ERB στηρίζει την έκθεση «Φαντάσου τι κρύβει το Λυχνάρι»

H Eurolife ERB, υποστηρίζοντας σταθερά το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και τις δραστηριότητές του, ήταν χορηγός στον 6ο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής, με θέμα «Φαντάσου τι κρύβει το λυχνάρι».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ