Εκπαίδευση & Πολιτισμός

Είμαστε δίπλα σε πρωτοβουλίες που προωθούν τον πολιτισμό, την τέχνη και την εκπαίδευση, βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στα αγαθά τους.

Πιστεύουμε ότι με την εκπαίδευση, την τέχνη και τον πολιτισμό, δημιουργούμε τις βάσεις για το μέλλον. Για εμάς, κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στη μάθηση, τη γνώση και την επαφή με πολιτιστικές δραστηριότητες που εξυψώνουν το πνεύμα και ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Έχουμε δεσμευθεί να εργαζόμαστε με σκοπό όλοι οι άνθρωπο να έχουν πρόσβαση στα αγαθά του πολιτισμού και να επωφελούνται από τη γνώση που αποκομίζουν. Γι’ αυτό και στηρίζουμε δύο κορυφαίους οργανισμούς της χώρας, συμμετέχοντας στο έργο τους.

Εθνική Λυρική Σκηνή

Συνεργαζόμαστε με την Εθνική Λυρική Σκηνή, ως Πάγιος Χορηγός του καλλιτεχνικού προγράμματος και των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, μεταφέροντας την αξία της τέχνης σε κάθε άνθρωπο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Είμαστε Στρατηγικός Συνεργάτης Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και το έργο μας είναι να ταξιδεύουμε μαζί τον ελληνικό πολιτισμό σε περισσότερους ανθρώπους, ενήλικες και παιδιά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα νέα μας

Δελτία Τύπου