Ομαδική Ασφάλιση και Προνόμια Προσωπικού

Στη Eurolife FFH αναγνωρίζουμε ότι το σημαντικότερο κεφάλαιο μιας επιχείρησης είναι οι άνθρωποί της

Δημιουργήστε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους εργαζομένους σας


Στη Eurolife FFH αναγνωρίζουμε ότι το σημαντικότερο κεφάλαιο μιας επιχείρησης είναι οι άνθρωποί της. Για αυτό το σκοπό δημιουργήσαμε ομαδικά ασφαλιστικά προγράμματα που τους επιτρέπουν να προσηλωθούν ανενόχλητα στην πρωταρχική αποστολή τους: τη δημιουργία αξίας για τους πελάτες σας.

Ευελιξία

Ευελιξία

Ποτέ κανένα ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης της Eurolife FFH δεν είναι το ίδιο με ένα άλλο. Είτε πρόκειται για μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση ή για ένα πολυεθνικό κολοσσό, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σχεδιάσουμε μια λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
Διαφάνεια

Διαφάνεια

Χρήση απλής και κατανοητής γλώσσας για την περιγραφή των παροχών, εύκολες και γρήγορες διαδικασίες αποζημίωσης και online παρακολούθηση των ασφαλιστικών εργασιών των εργαζομένων σας μέσα από το EurolifeConnect.
Επένδυση

Επένδυση

Εξελισσόμαστε συνεχώς, επενδύοντας τόσο στους ανθρώπους μας όσο και στην τεχνολογία, κάτι που έχει κατατάξει την Eurolife FFH ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο των ομαδικών ασφαλίσεων.

Τα Ομαδικά Ασφαλιστικά Προγράμματα της Eurolife FFH στοχεύουν:

Στη μείωση του αισθήματος της ανασφάλειας που έχει δημιουργήσει η υποχώρηση της κοινωνικής προστασίας, τόσο στην υγεία όσο και στη σύνταξη.

Στην καλλιέργεια του αισθήματος του ανήκειν σε μια μεγαλύτερη κοινότητα, η οποία θα στηρίξει σε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς στη ζωή του. Σκοπός είναι η δημιουργία ενός ξεχωριστού περιβάλλοντος εργασίας, το οποίο θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Φροντίζουμε ώστε η προστασία αυτών που έχουν αξία για εσάς να είναι μια επένδυση που αποδίδει

Ξεκάθαροι σε ό,τι υποσχόμαστε

Απλότητα. Διαφάνεια. Σαφήνεια.

Νοιαζόμαστε για κάθε έναν από εσάς

Φροντίδα. Ενδιαφέρον. Συνεργασία.

Εξελισσόμαστε συνεχώς

Ευελιξία. Δημιουργικότητα. Πρωτοτυπία