Αποταμιευτικά Προγράμματα

Διασφαλίστε ένα οικονομικά ισχυρό αύριο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Το μέλλον βρίσκεται στα χέρια σας

Η αποταμίευση είναι μια απόφαση που παίρνετε σήμερα και καθορίζει την υπόλοιπη ζωή σας.

Εγγυημένη παροχή

Εγγυημένη παροχή

Γνωρίζετε από σήμερα το ποσό που θα σας καταβληθεί στην λήξη του προγράμματος, είτε με τη μορφή σύνταξης, είτε με τη μορφή εφάπαξ κεφαλαίου
Επιλογή ποσού καταβολής

Επιλογή ποσού καταβολής

Διαμορφώνετε το πρόγραμμα στα μέτρα των οικονομικών σας δυνατοτήτων
Επιλογή διάρκειας

Επιλογή διάρκειας

Προσαρμόζετε τη διάρκεια του προγράμματος ανάλογα με την ηλικία σας και το ύψος της αποταμίευσης που θέλετε να πετύχετε

Τι προσφέρουν τα προγράμματα αποταμίευσης

  • Απόδοση εγγυημένου κεφαλαίου ή σύνταξης στη λήξη του προγράμματος.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορείτε να εξαγοράσετε το συμβόλαιό σας (σύμφωνα με τον πίνακα εγγυημένων αξιών εξαγοράς του συμβολαίου σας) πριν τη λήξη του προγράμματος.
  • Προσφέρεται δυνατότητα αύξησης ή μείωσης του καταβαλλόμενου ποσού αν τα οικονομικά σας αλλάξουν (ισχύει για μια φορά ανά ασφαλιστικό έτος και μετά τη συμπλήρωση του πρώτου έτους)
  • Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου πριν από την καταβολή του ασφαλισμένου κεφαλαίου ή την έναρξη της συνταξιοδότησης, επιστρέφονται τα καταβληθέντα καθαρά ασφάλιστρα στους δικαιούχους.
  • Στα προγράμματα που παρέχουν σύνταξη, σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου κατά τη διάρκεια της δεκαετούς περιόδου που αρχίζει από την ημερομηνία έναρξης συνταξιοδότησης, το ποσό της σύνταξης θα συνεχίζει να καταβάλλεται στους δικαιούχους που ορίζονται στο ασφαλιστήριο έως τη λήξη της δεκαετούς αυτής περιόδου.

Σύγκριση Προγραμμάτων

Χρησιμοποιήστε τους πίνακες που ακολουθούν για να συγκρίνετε τα προγράμματα και να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο.

Γιατί Eurolife FFH

Φροντίζουμε ώστε η προστασία αυτών που έχουν αξία για εσάς να είναι μια επένδυση που αποδίδει

Αξιόπιστοι και καινοτόμοι

Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στο σχεδιασμό συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, καθώς αποτελεί τον Νο 2 διαχειριστή αποθεματικών στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη

Τα τελευταία χρόνια ο όμιλος της Eurolife FFH κατέχει ηγετική σχέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με σύνολο ενεργητικού €2,8 δις, μερίδιο αγοράς 20% στις Ασφάλειες Ζωής και συνολικά κέρδη προ φόρων €198,3 εκατ. για το 2018.

Απλοποιούμε τις καταστάσεις

Δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για το χαρτοφυλάκιο των ασφαλιστικών σου συμβολαίων 24/7 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας EurolifeConnect.