Αξία έχει να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων

Δράσεις και πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων

Αξία έχει να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων
Όλα τα χρόνια παρουσίας μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, στεκόμαστε αξιόπιστα δίπλα στους ανθρώπους, προστατεύοντας τους ίδιους, αλλά και όσους και όσα τους περιβάλλουν. Αυτά που έχτισαν και αυτά που θέλουν να προσφέρουν στην οικογένεια τους, στην επιχείρησή τους και στον ευρύτερο κύκλο τους. Η σχέση μας, μαζί τους είναι αμφίδρομη. Συνεργαζόμαστε.  

Αναγνωρίζοντας την αξία αυτής της σχέσης και εξελίσσοντάς την, πηγαίνουμε ένα βήμα πιο μπροστά από την προστασία. Θέλουμε η παρουσία μας στην κοινωνία να έχει ακόμα πιο σημαντικό σκοπό.

Με ουσιαστικές δράσεις και πραγματική συμμετοχή.

Γι’ αυτό και έχουμε επενδύσει στο σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, με το οποίο στόχος μας είναι να δίνουμε σε όλους μια αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον τους.

Στο πλαίσιό του, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μια σειρά από πρωτοβουλίες που βοηθούν τους ανθρώπους να βελτιώνουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους. Είμαστε αισιόδοξοι για όσα μπορούν να καταφέρουν και στόχος μας είναι να τους ενδυναμώνουμε για να το πετύχουν.

Γι’ αυτό και επενδύουμε σε τομείς που αναβαθμίζουν το αύριο για κάθε άνθρωπο.

Ποιότητα Ζωής

Υποστηρίζουμε την κοινωνία σήμερα, με ουσιαστικές πρωτοβουλίες και πράξεις που αναδεικνύουν την αυτοπεποίθηση κάθε ανθρώπου και τον ενδυναμώνουν να προσπαθεί για ό,τι είναι σημαντικό για τον ίδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκπαίδευση & Πολιτισμός

Είμαστε δίπλα σε πρωτοβουλίες που προωθούν τον πολιτισμό, την τέχνη και την εκπαίδευση, βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στα αγαθά τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιχειρηματικότητα & Οικονομία

Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές για ό,τι αφορά το μέλλον του, γι’ αυτό και ενθαρρύνουμε τις νέες ιδέες που δημιουργούν αισιοδοξία και προοπτική.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσφατες δραστηριότητες του +πράττουμε

Αξία έχει να έχουμε όλοι πρόσβαση στην τέχνη

Αξία έχει να έχουμε όλοι πρόσβαση στην τέχνη

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και η Eurolife FFH παρουσιάζουν το 1ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Eurolife FFH: αξία έχει να έχουμε όλοι πρόσβαση στον πολιτισμό

Eurolife FFH: αξία έχει να έχουμε όλοι πρόσβαση στον πολιτισμό

Η Εθνική Λυρική Σκηνή και η Eurolife FFH παρουσιάζουν το μιούζικαλ για παιδιά και νέους «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει» του Νίκου Κυπουργού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Καβάλα, Βέροια, Ιωάννινα & Πάτρα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Eurolife FFH: Τα παιδιά θέλουν παιδιά για να μεγαλώσουν

Eurolife FFH: Τα παιδιά θέλουν παιδιά για να μεγαλώσουν

Η εταιρεία γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, εγκαινιάζοντας έναν παιδικό σταθμό στον Δήμο Αγράφων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ