+πράττουμε

+πράττουμε
Όλα τα χρόνια παρουσίας μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, στεκόμαστε αξιόπιστα δίπλα στους ανθρώπους, προστατεύοντας τους ίδιους, αλλά και όσους και όσα τους περιβάλλουν. Αυτά που έχτισαν και αυτά που θέλουν να προσφέρουν στην οικογένεια τους, στην επιχείρησή τους και στον ευρύτερο κύκλο τους. Η σχέση μας, μαζί τους είναι αμφίδρομη. Συνεργαζόμαστε.  

Αναγνωρίζοντας την αξία αυτής της σχέσης και εξελίσσοντάς την, πηγαίνουμε ένα βήμα πιο μπροστά από την προστασία. Θέλουμε η παρουσία μας στην κοινωνία να έχει ακόμα πιο σημαντικό σκοπό.

Με ουσιαστικές δράσεις και πραγματική συμμετοχή.

Γι’ αυτό και έχουμε επενδύσει στο +πράττουμε, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, με το οποίο στόχος μας είναι να δίνουμε σε όλους μια αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον τους.

Στο πλαίσιό του, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μια σειρά από πρωτοβουλίες που βοηθούν τους ανθρώπους να βελτιώνουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους. Είμαστε αισιόδοξοι για όσα μπορούν να καταφέρουν και στόχος μας είναι να τους ενδυναμώνουμε για να το πετύχουν.

Γι’ αυτό και επενδύουμε σε τομείς που αναβαθμίζουν το αύριο για κάθε άνθρωπο.

Ποιότητα Ζωής

Υποστηρίζουμε την κοινωνία σήμερα, με ουσιαστικές πρωτοβουλίες και πράξεις που αναδεικνύουν την αυτοπεποίθηση κάθε ανθρώπου και τον ενδυναμώνουν να προσπαθεί για ό,τι είναι σημαντικό για τον ίδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκπαίδευση & Πολιτισμός

Είμαστε δίπλα σε πρωτοβουλίες που προωθούν τον πολιτισμό, την τέχνη και την εκπαίδευση, βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στα αγαθά τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιχειρηματικότητα & Οικονομία

Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές για ό,τι αφορά το μέλλον του, γι’ αυτό και ενθαρρύνουμε τις νέες ιδέες που δημιουργούν αισιοδοξία και προοπτική.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσφατες δραστηριότητες του +πράττουμε

Μια νέα ψηφιακή εμπειρία από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και τη Eurolife FFH

Μια νέα ψηφιακή εμπειρία από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και τη Eurolife FFH

Οι επισκέπτες του Μουσείου μπορούν, πλέον, να ξεναγηθούν ψηφιακά στις μόνιμες συλλογές
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Eurolife FFH συμπράττει με το Δήμο Αθηναίων

Η Eurolife FFH συμπράττει με το Δήμο Αθηναίων

Δωρίζει επτά αυτοκινούμενες ηλεκτρικές σκούπες στη Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ethelon και η Eurolife FFH διερευνούν την επόμενη ημέρα στον εθελοντισμό

Η ethelon και η Eurolife FFH διερευνούν την επόμενη ημέρα στον εθελοντισμό

Και καταγράφουν τις νέες τάσεις στην εθελοντική δραστηριότητα, οι οποίες θα παρουσιαστούν σε webinar στις 24 Ιουνίου.

Η Eurolife FFH και η ΜΚΟ ethelon, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προχώρησαν στη διοργάνωση πανελλαδικής έρευνας για τον εθελοντισμό στη χώρα, με θέμα το πώς επηρεάστηκε κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης. Σκοπός της έρευνας ήταν να καταγράψει τις αλλαγές που σημειώθηκαν στις εθελοντικές δραστηριότητες το προηγούμενο διάστημα, καθώς και τις νέες τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του εθελοντισμού στην Ελλάδα, από εδώ και στο εξής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ