+πράττουμε

+πράττουμε
Όλα τα χρόνια παρουσίας μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, στεκόμαστε αξιόπιστα δίπλα στους ανθρώπους, προστατεύοντας τους ίδιους, αλλά και όσους και όσα τους περιβάλλουν. Αυτά που έχτισαν και αυτά που θέλουν να προσφέρουν στην οικογένεια τους, στην επιχείρησή τους και στον ευρύτερο κύκλο τους. Η σχέση μας, μαζί τους είναι αμφίδρομη. Συνεργαζόμαστε.  

Αναγνωρίζοντας την αξία αυτής της σχέσης και εξελίσσοντάς την, πηγαίνουμε ένα βήμα πιο μπροστά από την προστασία. Θέλουμε η παρουσία μας στην κοινωνία να έχει ακόμα πιο σημαντικό σκοπό.

Με ουσιαστικές δράσεις και πραγματική συμμετοχή.

Γι’ αυτό και έχουμε επενδύσει στο +πράττουμε, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, με το οποίο στόχος μας είναι να δίνουμε σε όλους μια αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον τους.

Στο πλαίσιό του, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μια σειρά από πρωτοβουλίες που βοηθούν τους ανθρώπους να βελτιώνουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους. Είμαστε αισιόδοξοι για όσα μπορούν να καταφέρουν και στόχος μας είναι να τους ενδυναμώνουμε για να το πετύχουν.

Γι’ αυτό και επενδύουμε σε τομείς που αναβαθμίζουν το αύριο για κάθε άνθρωπο.

Ποιότητα Ζωής

Υποστηρίζουμε την κοινωνία σήμερα, με ουσιαστικές πρωτοβουλίες και πράξεις που αναδεικνύουν την αυτοπεποίθηση κάθε ανθρώπου και τον ενδυναμώνουν να προσπαθεί για ό,τι είναι σημαντικό για τον ίδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκπαίδευση & Πολιτισμός

Είμαστε δίπλα σε πρωτοβουλίες που προωθούν τον πολιτισμό, την τέχνη και την εκπαίδευση, βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στα αγαθά τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιχειρηματικότητα & Οικονομία

Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές για ό,τι αφορά το μέλλον του, γι’ αυτό και ενθαρρύνουμε τις νέες ιδέες που δημιουργούν αισιοδοξία και προοπτική.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσφατες δραστηριότητες του +πράττουμε

Eurolife FFH: αν θέλεις ένας τόπος να γεμίσει ζωή, πρέπει πρώτα να γεμίσει παιδιά

Eurolife FFH: αν θέλεις ένας τόπος να γεμίσει ζωή, πρέπει πρώτα να γεμίσει παιδιά

«Αν θέλεις ένας τόπος να γεμίσει ζωή, πρέπει πρώτα να γεμίσει παιδιά». Αυτός είναι ο τίτλος της νέας καμπάνιας επικοινωνίας της Eurolife FFH, η οποία εστιάζει στη δράση που υλοποιεί σε συνεργασία με τη HOPEgenesis, για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας και ενάντια στην υπογεννητικότητα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόγραμμα 2021-2023

Πρόγραμμα 2021-2023

Συνεχίζουμε την κοινή μας δράση και μέχρι το 2023 θα είμαστε στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας στους Λειψούς, το Καστελλόριζο, τα Άγραφα, την Κάσο, την Ανάφη, το Άνω Κουφονήσι, τη Νίσυρο, την Τήλο και τη Χάλκη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Eurolife FFH επιταχύνει το διάλογο  για την κλιματική αλλαγή

Η Eurolife FFH επιταχύνει το διάλογο για την κλιματική αλλαγή

Σε συνεργασία με το Global Shapers Athens Hub στηρίζει τη δημιουργία του Athens Climate Lab
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ