+πράττουμε

+πράττουμε
Όλα τα χρόνια παρουσίας μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, στεκόμαστε αξιόπιστα δίπλα στους ανθρώπους, προστατεύοντας τους ίδιους, αλλά και όσους και όσα τους περιβάλλουν. Αυτά που έχτισαν και αυτά που θέλουν να προσφέρουν στην οικογένεια τους, στην επιχείρησή τους και στον ευρύτερο κύκλο τους. Η σχέση μας, μαζί τους είναι αμφίδρομη. Συνεργαζόμαστε.  

Αναγνωρίζοντας την αξία αυτής της σχέσης και εξελίσσοντάς την, πηγαίνουμε ένα βήμα πιο μπροστά από την προστασία. Θέλουμε η παρουσία μας στην κοινωνία να έχει ακόμα πιο σημαντικό σκοπό.

Με ουσιαστικές δράσεις και πραγματική συμμετοχή.

Γι’ αυτό και έχουμε επενδύσει στο +πράττουμε, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, με το οποίο στόχος μας είναι να δίνουμε σε όλους μια αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον τους.

Στο πλαίσιό του, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μια σειρά από πρωτοβουλίες που βοηθούν τους ανθρώπους να βελτιώνουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους. Είμαστε αισιόδοξοι για όσα μπορούν να καταφέρουν και στόχος μας είναι να τους ενδυναμώνουμε για να το πετύχουν.

Γι’ αυτό και επενδύουμε σε τομείς που αναβαθμίζουν το αύριο για κάθε άνθρωπο.

Ποιότητα Ζωής

Υποστηρίζουμε την κοινωνία σήμερα, με ουσιαστικές πρωτοβουλίες και πράξεις που αναδεικνύουν την αυτοπεποίθηση κάθε ανθρώπου και τον ενδυναμώνουν να προσπαθεί για ό,τι είναι σημαντικό για τον ίδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκπαίδευση & Πολιτισμός

Είμαστε δίπλα σε πρωτοβουλίες που προωθούν τον πολιτισμό, την τέχνη και την εκπαίδευση, βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στα αγαθά τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιχειρηματικότητα & Οικονομία

Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές για ό,τι αφορά το μέλλον του, γι’ αυτό και ενθαρρύνουμε τις νέες ιδέες που δημιουργούν αισιοδοξία και προοπτική.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσφατες δραστηριότητες του +πράττουμε

Ο Όμιλος Eurolife ERB στηρίζει το έργο των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα

Ο Όμιλος Eurolife ERB στηρίζει το έργο των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα

Ο ασφαλιστικός όμιλος Eurolife ERB, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προχώρησε στη δωρεά υγειονομικού υλικού, ιατρικού εξοπλισμού και ειδών απολύμανσης και υγιεινής στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι παράγοντες που δημιουργούν το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα

Οι παράγοντες που δημιουργούν το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα

Η στοχευμένη μελέτη για την υπογεννητικότητα από την HOPEgenesis, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και την υποστήριξη του Ομίλου Eurolife FFH, αποτελεί εργαλείο για την διαμόρφωση μιας αποτελεσματικής δημογραφικής πολιτικής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Eurolife ERB: Μαζί με την HOPEgenesis για τις γυναίκες της Πάτμου

Eurolife ERB: Μαζί με την HOPEgenesis για τις γυναίκες της Πάτμου

Στο πλευρό των γυναικών της Πάτμου βρέθηκε ο Όμιλος Eurolife ERB, διοργανώνοντας μαζί με την αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση HOPEgenesis ένα οδοιπορικό για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίησή τους σχετικά με την υπογεννητικότητα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ