Ενθαρρύνουμε κάθε άνθρωπο να ζει τη ζωή που επιθυμεί

Υποστηρίζουμε εσάς που θέλετε να καταφέρνετε περισσότερα καθημερινά.

Ενθαρρύνουμε κάθε άνθρωπο  να ζει τη ζωή που επιθυμεί

Για εμάς στη Eurolife FFH, αξία έχει να βρισκόμαστε δίπλα σας, σχεδιάζοντας ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που απαντούν σε κάθε σας ανάγκη. 

Ως μία από τις μεγαλύτερες και ηγετικές εταιρείες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, υποστηριζουμε ιδιώτες και επιχειρήσεις με σύγχρονες και καινοτόμες προτάσεις. 

Είμαστε μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd. και διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών, εξυπηρετώντας με συνέπεια τους πελάτες μας σε όλη τη χώρα.

Στόχος μας είναι να αποτελούμε καταλύτη για θετική αλλαγή, τόσο μέσα από προϊόντα μας, όσο και μέσα από σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες. 

Πίσω από ό,τι έχει αξία για σένα, βλέπουμε όλα όσο μπορείς να καταφέρεις.

Η ιστορία μας

Όλα αυτά τα χρόνια στεκόμαστε δίπλα σας, για να μπορείτε να απολαμβάνετε ό,τι έχει αξία στη ζωή σας.

Τα δίκτυά μας

Βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σας μέσω των δικτύων μας, για να απαντήσουμε σε κάθε σας ανάγκη.

Οικονομικά στοιχεία

Δείτε την εξέλιξη των εταιρειών μας, μέσα από αναλυτικές καταστάσεις.

Ο Όμιλος Eurolife FFH

Ισχυρή παρουσία στην ασφαλιστική αγορά, κεφαλαιακή επάρκεια,
σταθερά υψηλή κερδοφορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διοικητική Ομάδα

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Θέλουμε οι πελάτες μας και οι οικογένειές τους να αισθάνονται ασφαλείς ότι θα είμαστε δίπλα τους τη στιγμή που θα μας χρειαστούν. Γνωρίζοντας ότι αυτό που κάνουμε καθημερινά αγγίζει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, ξεκινάμε κάθε μέρα με ενθουσιασμό χτίζοντας μια αξιόπιστη εταιρεία που καταλαβαίνει τον άνθρωπο.

Νίκος Δελένδας

Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προϊόντων
Στόχος μας είναι η αποτελεσματική διαχείριση της πολυκαναλικής μας στρατηγικής και ταυτόχρονα να είμαστε η Εταιρεία πρώτης επιλογής για όλα μας τα Δίκτυα.

Αμαλία Μόφορη

Γενική Διευθύντρια Τεχνικής Διεύθυνσης Ζωής & Γενικών Ασφαλίσεων
Στόχος μας η επίτευξη αξίας για τους πελάτες μας μέσω της δημιουργίας μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης και της βαθιάς κατανόησης μας των αναγκών τους σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Εστιάζουμε στο να δημιουργούμε πρωτοπόρες ασφαλιστικές λύσεις που θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να σχεδιάσουν και να εξασφαλίσουν το μέλλον ακόμα και σε καιρούς ιδιαίτερα απρόβλεπτους.

Βασίλης Νικηφοράκης

Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών, Στρατηγικού Σχεδιασμού & MIS
Εργαζόμαστε με σύνεση και αποτελεσματικότητα, ενδυναμώνοντας την οικονομική μας ευρωστία επιτυγχάνοντας τους στόχους μας.

Γιάννης Βασιλάτος

Γενικός Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Εργασιών & Εξυπηρέτησης - Chief Operations & Technology Officer
Κίνητρό μας είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών πελατών και συνεργατών. Με τόλμη και ομαδική προσπάθεια δημιουργούμε κατάλληλες λύσεις με έμφαση στην πρωτοποριακή τεχνολογία και νοιαζόμαστε για κάθε ανησυχία τους.

Πάνος Γεωργόπουλος

Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων
Στη Eurolife FFH πιστεύουμε ότι τα κεφάλαια δεν είναι η μοναδική λύση για την αποτελεσματικότερη διαχείριση όλων των κινδύνων. Επίσης η διαχείριση των κινδύνων δεν στηρίζεται μόνο στην ανάπτυξη μοντέλων και συστημάτων. Είναι εξίσου σημαντικό και θα πρέπει τα μοντέλα και τα συστήματα να χρησιμοποιούνται με τον ενδεδειγμένο τρόπο από κατάλληλα εκπαιδευμένους και ευαισθητοποιημένους στη διαχείριση των κινδύνων Υπαλλήλους και Διοίκηση.

Πάρης Νίκου

Chief of Staff to the CEO &  Deputy General Manager Organizational Development
Πιστεύουμε ότι η επιτυχία του Ομίλου μας βασίζεται στους Ανθρώπους μας. Με γνώμονα τη ρήση του Ηράκλειτου «σε έναν κύκλο, κάθε σημείο είναι ταυτόχρονα και αρχή και τέλος» σκοπός μας είναι η αδιάλειπτη επίτευξη όλων των μελλοντικών μας στόχων.

Γιατί να μας επιλέξετε

Φροντίζουμε ώστε η προστασία αυτών που έχουν αξία για εσάς,
να είναι μια επένδυση που αποδίδει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ