Ενθαρρύνουμε κάθε άνθρωπο να ζει τη ζωή που επιθυμεί

Υποστηρίζουμε εσάς που θέλετε να διεκδικείτε περισσότερα, κάθε ημέρα.

Ενθαρρύνουμε κάθε άνθρωπο  να ζει τη ζωή που επιθυμεί

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, μεταμορφωνόμαστε και εμείς, ώστε να προσφέρουμε κάθε στιγμή τον καλύτερο εαυτό μας και να εμπνέουμε τους πελάτες μας και συνεργάτες μας. Αυτό μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς και σίγουρους για το αύριο.

Προτεραιότητα για όλους εμάς είναι να είμαστε δίπλα σας, σχεδιάζοντας ασφαλιστικά προϊόντα που απαντούν σε κάθε σας ανάγκη.

Σας ενδυναμώνουμε με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ευελιξία, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ό,τι έχει σημασία και αξία στη ζωή σας.

Κατανοούμε όλους εσάς που θέλετε να ορίζετε οι ίδιοι την κάθε ημέρα και είμαστε αισιόδοξοι για όλα αυτά που μπορείτε να καταφέρετε.

Ποιοι είμαστε

Κάθε ημέρα στηρίζουμε όλους εσάς, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, ώστε να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να καταφέρνετε περισσότερα.

Τα δίκτυά μας

Βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σας, σε κάθε βήμα που σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες, τα όνειρα και τους στόχους σας.

Οικονομικά στοιχεία

Αξιοποιούμε τη δύναμή μας για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους εσάς. Δείτε την εξέλιξη των εταιρειών μας, μέσα από τις αναλυτικές καταστάσεις.

Η ιστορία μας

Όλα αυτά τα χρόνια στεκόμαστε δίπλα σας, για να μπορείτε να καταφέρνετε περισσότερα καθημερινά

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ

Διοικητική Ομάδα

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Θέλουμε οι πελάτες μας και οι οικογένειές τους να αισθάνονται ασφαλείς ότι θα είμαστε δίπλα τους τη στιγμή που θα μας χρειαστούν. Γνωρίζοντας ότι αυτό που κάνουμε καθημερινά αγγίζει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, ξεκινάμε κάθε μέρα με ενθουσιασμό χτίζοντας μια αξιόπιστη εταιρεία που καταλαβαίνει τον άνθρωπο.

Νίκος Δελένδας

Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης
Στόχος μας είναι η αποτελεσματική διαχείριση της πολυκαναλικής μας στρατηγικής και ταυτόχρονα να είμαστε η Εταιρεία πρώτης επιλογής για όλα μας τα Δίκτυα.

Αμαλία Μόφορη

Γενική Διευθύντρια Τεχνικής Διεύθυνσης Ζωής & Γενικών Ασφαλίσεων
Στόχος μας η επίτευξη αξίας για τους πελάτες μας μέσω της δημιουργίας μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης και της βαθιάς κατανόησης μας των αναγκών τους σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Εστιάζουμε στο να δημιουργούμε πρωτοπόρες ασφαλιστικές λύσεις που θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να σχεδιάσουν και να εξασφαλίσουν το μέλλον ακόμα και σε καιρούς ιδιαίτερα απρόβλεπτους.

Βασίλης Νικηφοράκης

Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών, Στρατηγικού Σχεδιασμού & MIS
Εργαζόμαστε με σύνεση και αποτελεσματικότητα, ενδυναμώνοντας την οικονομική μας ευρωστία επιτυγχάνοντας τους στόχους μας.

Γιάννης Βασιλάτος

Γενικός Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Εργασιών & Εξυπηρέτησης - Chief Operations & Technology Officer
Κίνητρό μας είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών πελατών και συνεργατών. Με τόλμη και ομαδική προσπάθεια δημιουργούμε κατάλληλες λύσεις με έμφαση στην πρωτοποριακή τεχνολογία και νοιαζόμαστε για κάθε ανησυχία τους.

Πάνος Γεωργόπουλος

Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων
Στη Eurolife FFH πιστεύουμε ότι τα κεφάλαια δεν είναι η μοναδική λύση για την αποτελεσματικότερη διαχείριση όλων των κινδύνων. Επίσης η διαχείριση των κινδύνων δεν στηρίζεται μόνο στην ανάπτυξη μοντέλων και συστημάτων. Είναι εξίσου σημαντικό και θα πρέπει τα μοντέλα και τα συστήματα να χρησιμοποιούνται με τον ενδεδειγμένο τρόπο από κατάλληλα εκπαιδευμένους και ευαισθητοποιημένους στη διαχείριση των κινδύνων Υπαλλήλους και Διοίκηση.

Τατιάνα Δικαστοπούλου

Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Marketing & Ανάπτυξης Εργασιών
Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, οφείλουμε να αλλάζουμε κι εμείς, να εξελισσόμαστε, να πορευόμαστε παράλληλα με την κοινωνία και τους πελάτες μας φροντίζοντας να απομακρύνουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα εμπόδια και να στεκόμαστε δίπλα τους για να έχουν τη δύναμη να προχωράνε μπροστά

Πάρης Νίκου

Chief of Staff
Πιστεύουμε ότι η επιτυχία του Ομίλου μας βασίζεται στους Ανθρώπους μας. Με γνώμονα τη ρήση του Ηράκλειτου «σε έναν κύκλο, κάθε σημείο είναι ταυτόχρονα και αρχή και τέλος» σκοπός μας είναι η αδιάλειπτη επίτευξη όλων των μελλοντικών μας στόχων.

Γιατί να μας επιλέξετε

Φροντίζουμε ώστε η προστασία αυτών που έχουν αξία για εσάς να είναι μια επένδυση που αποδίδει

Ξεκάθαροι σε ό,τι υποσχόμαστε

Απλότητα. Διαφάνεια. Σαφήνεια.

Νοιαζόμαστε για κάθε έναν από εσάς

Φροντίδα. Ενδιαφέρον. Συνεργασία.

Εξελισσόμαστε συνεχώς

Ευελιξία. Δημιουργικότητα. Πρωτοτυπία

Ο Όμιλος Eurolife FFH

Ισχυρή παρουσία στην ασφαλιστική αγορά, κεφαλαιακή επάρκεια,
σταθερά υψηλή κερδοφορία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ