Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Είμαστε Στρατηγικός Συνεργάτης του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και μαζί ταξιδεύουμε τον ελληνικό πολιτισμό σε περισσότερους ανθρώπους, ενήλικες και παιδιά.

Αναγνωρίζουμε την αξία και το έργο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, ένα από τα κορυφαία μουσεία της χώρας μας.

 • Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης είναι αφιερωμένο στη μελέτη και προβολή των αρχαίων πολιτισμών του Αιγαίου και της Κύπρου, με ιδιαίτερη έμφαση στην Κυκλαδική τέχνη της 3ης π.Χ. χιλιετίας. Ιδρύθηκε το 1986, αρχικά για να στεγάσει την ιδιωτική συλλογή του Νικολάου και της Ντόλλης Γουλανδρή και σταδιακά επεκτάθηκε για να φιλοξενήσει και άλλες σημαντικές συλλογές-δωρεές.

  Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σχεδιάζει και υλοποιεί μια σειρά από δημιουργικές πολιτιστικές δραστηριότητες για παιδιά, εφήβους και ενηλίκους. Το αξιόλογο έργο του περιλαμβάνει μια πολύχρωμη παλέτα δραστηριοτήτων – την οποία και στηρίζουμε ως Στρατηγικός Συνεργάτης.

 • Συμπράττουμε με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και υποστηρίζουμε το σύνολο των δραστηριοτήτων που υλοποιεί. Πιστεύουμε στη δύναμη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και αγκαλιάζουμε πρωτοβουλίες και ιδέες που φέρνουν τους ανθρώπους σε επαφή με την ταυτότητα της χώρας μας.

  Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, ως ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της χώρας, αφηγείται μια πολύ σπουδαία ιστορία του ελληνικού πολιτισμού. Η συνεργασία μας με το Μουσείο ενισχύει τη σχέση μας και βάζει σε πρωταγωνιστικό ρόλο την προώθηση της κουλτούρας και του πολιτισμού μας.

  Στόχος μας είναι να ταξιδέψουμε τον πολιτισμό σε περισσότερους ανθρώπους, ενήλικες και παιδιά, εμπνέοντάς τους να νιώσουν τη δύναμη της ιστορίας μας. Υποστηρίζουμε τις εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές δράσεις τους Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, όπως τις Μουσειοσκευές που ταξιδεύουν σε διάφορα σημεία της χώρας, τον ετήσιο Παιδικό Διαγωνισμό, τα Summer Camps και μια σειρά δράσεων για κάθε ηλικία.

   

  2022 - «ΣΕ ΕΠΑΦΗ», Ένα νέο πρόγραμμα που δίνει πρόσβαση σε άτομα με αισθητηριακή αναπηρία στη μόνιμη έκθεση της Κυκλαδικής Τέχνης του Μουσείου

  2021 - Ψηφιακή έκθεση «Καθημερινοί Ήρωες»

  2021 - Οnline εργαστήρια Σαββατοκύριακου για παιδιά και γονείς

  2020 - Μια νέα ψηφιακή εμπειρία από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

  2020 - Οι Μουσειοσκευές ταξιδεύουν με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και τη Eurolife FFH