Εθνική Λυρική Σκηνή

Συνεργαζόμαστε με την Εθνική Λυρική Σκηνή, ως Πάγιος Χορηγός του καλλιτεχνικού προγράμματος και των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, μεταφέροντας την αξία της
τέχνης σε κάθε άνθρωπο.

Συμπράττουμε με την Εθνική Λυρική Σκηνή και στηρίζουμε την αποστολή της να προσφέρει υψηλού επιπέδου παραγωγές σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. 

  • Εδώ και χρόνια, η Εθνική Λυρική Σκηνή επιδεικνύει σημαντικό έργο στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας, με παραστάσεις και προγράμματα υψηλού κύρους και αναγνωρισμένης αξίας. Αποστολή της ΕΛΣ είναι να προσφέρει σε Έλληνες και ξένους θεατές παραγωγές υψηλής ποιότητας, παρουσιάζοντας όπερες, μπαλέτα, οπερέτες, όπερες για παιδιά και ρεσιτάλ κ.ά. Το πρόγραμμα της καλλιτεχνικής περιόδου 2019/20 της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κατά την οποία θα γιορταστούν τα 80 χρόνια λειτουργίας της, σηματοδοτεί μια νέα εποχή διαλόγου και αλληλεπίδρασης με το παγκόσμιο γίγνεσθαι στην τέχνη της όπερας, αλλά και ταυτόχρονα εστιάζει στη στήριξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας σημαντικών Ελλήνων δημιουργών.
  • Συμπράττουμε με την Εθνική Λυρική Σκηνή και στηρίζουμε την αποστολή της να προσφέρει υψηλού επιπέδου παραγωγές σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Ως Πάγιος Χορηγός της καλλιτεχνικής της δραστηριότητας και των παραστάσεων για τη σεζόν 2019-2020, ενδυναμώνουμε το έργο της και συμμετέχουμε στη μετάδοση της αξίας της τέχνης.

    Μαζί, πηγαίνουμε ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά και μεταδίδουμε τα αγαθά του πολιτισμού σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας που δεν έχουν πρόσβαση σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την τέχνη. Υποστηρίζουμε μια σειρά παραστάσεων όπερας κουκλοθέατρου για παιδιά, η οποία θα ταξιδέψει σε δέκα πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, βοηθώντας ώστε να φτάσει ακόμη πιο μακριά η ‘φωνή’ της τέχνης και του θεάτρου.

     

    Περιοδεία του σε έξι πόλεις της Ελλάδας: Μιούζικαλ για παιδιά και νέους «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει»