Μια νέα πρωτοβουλία της Eurolife ERB

eurolife product

Ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με το ευρύ κοινό είναι έτοιμη να προωθήσει η Eurolife ERB Ασφαλιστική, καθώς δίνει προτεραιότητα σε ένα θετικό τρόπο σκέψης και σε μια στάση «παίρνω τη ζωή στα χέρια μου», που επιτρέπουν να απολαμβάνει κανείς τη ζωή και να βγαίνει κερδισμένος σε πολλά επίπεδα.

Έτσι δημιουργήθηκε το www.as-milisoume.gr. Πρόκειται για έναν τόπο συνάντησης όλων όσοι συμφωνούν πως η ζωή είναι για να τη ζεις, όχι να την παρακολουθείς, επιλέγουν  να βλέπουν τη θετική πλευρά των πραγμάτων, αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα τις δυσκολίες και ασπάζονται τις «καλές συνήθειες» της προνοητικότητας και του προγραμματισμού, οι οποίες είναι απαραίτητες για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το www.as-milisoume.gr είναι ιστοσελίδα με ύλη γενικού ενδιαφέροντος με στόχο να προκαλέσει το διάλογο γύρω από θέματα καθημερινά, αλλά όχι απαραίτητα απλά, που με τη συζήτηση αντιμετωπίζονται ευκολότερα.

Μέσα από την παρουσίαση της θεματολογίας του, ενίοτε ιδωμένης από εναλλακτική οπτική γωνία, με περιεχόμενο που ανανεώνεται καθημερινά, το as-milisoume.gr απευθύνεται στο σύγχρονο, ενεργό εργαζόμενο, οικογενειάρχη, πολίτη, αποσκοπώντας να προκαλέσει διάλογο και συζήτηση, τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στην προέκτασή της στο Facebook.

https://www.facebook.com/as.milisoume.2014