Η Eurolife ERB Ασφαλιστική αναβαθμίζει τα Προγράμματα ΖΩΗ & ΥΓΕΙΑ

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική στο πλαίσιο της προσπάθειας της για συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση για το 2014 στα προγράμματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, προχώρησε στη διεύρυνση των καλύψεων στα προγράμματα ‘Ζωή & Υγεία’ που διατίθενται μέσα από την Τράπεζα Eurobank Ergasias.

Η Εταιρεία αντιλαμβανόμενη τις νέες οικονομικές συνθήκες που δημιούργησε η κρίση, αλλά και τα νέα δεδομένα στον τομέα της Υγείας, ενίσχυσε τα προγράμματα ‘Ζωή & Υγεία’ με νέες ιατρικές παροχές, μεγαλύτερο όριο δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων και τη δυνατότητα επιπλέον οφέλους σε περίπτωση χρήσης της ασφάλισης του ΕΟΠΥΥ, διατηρώντας το ίδιο κόστος.

Επιπλέον, όπως και τα υπόλοιπα Ασφαλιστικά Προγράμματα της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, τα αναβαθμισμένα Προγράμματα ‘Ζωή & Υγεία’ συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή των πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Eurobank. Έτσι, εξοφλώντας το ετήσιο ασφάλιστρο με πάγια εντολή μέσω πιστωτικής κάρτας Eurobank, ο πελάτης θα εξοικονομεί μέσω επιστροφής, το 2% της αξίας του ασφαλίστρου σε ευρώ, για τις καθημερινές αγορές του στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή.