Το Wharton School στη Eurolife ERB Ασφαλιστική

eurolife product

Ομάδα φοιτητών του Wharton School του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια, φιλοξένησε στα γραφεία της η Eurolife ERB Ασφαλιστική, στα πλαίσια σύντομου ταξιδιού του Πανεπιστημίου στη χώρα μας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου οι φοιτητές να έρθουν σε επαφή με επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους της ελληνικής οικονομικής δραστηριότητας, να συνομιλήσουν με τους επικεφαλής και τα επιτελεία τους και να αντλήσουν γνώσεις, εμπειρίες και κατευθύνσεις για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Ο Πρόεδρος της Eurolife ERB Ασφαλιστικής κύριος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, απόφοιτος ο ίδιος του Wharton School και Μέλος του Advisory Board του Πανεπιστημίου για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς στη Eurolife ERB Ασφαλιστική, αλλά και προσωπικά για εμένα, να υποδεχόμαστε το Wharton School, ένα από τα πιο φημισμένα Business Schools του κόσμου. Έχει επίσης ιδιαίτερη σημασία μια ομάδα επίλεκτων φοιτητών και μελλοντικών business leaders να αποκομίζουν για τη χώρα μας συνολικά, αλλά και την Eurolife ERB ειδικότερα, εντυπώσεις θετικές, τόσο ως προς το επίπεδο, όσο και ως προς τις προοπτικές.»