Κατακτώντας τις υψηλότερες κορυφές: Η Eurolife ERB Ασφαλιστική στο πλευρό του πρώτου Έλληνα σκιέρ στα Ιμαλάια

eurolife product

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική αποδεικνύει έμπρακτα ότι μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρία οφείλει με κάθε ευκαιρία να είναι δίπλα στους ανθρώπους της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται, με πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας που σχετίζονται με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο αυτό θα σταθεί με υπερηφάνεια στο πλευρό του Ηλία Λέφα στη συμμετοχή του σε μια πρωτότυπη ορειβατική αποστολή, παρέχοντάς του δωρεάν ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος και Ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Στην ορειβατική αποστολή που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 20.08.14 – 04.10.14, τρεις από τους γρηγορότερους ορειβάτες-σκιέρ του κόσμου, οι Benedikt Böhm, Sebastian Haag και Andrea Zambaldi, σκοπεύουν να κάνουν ρεκόρ ταχύτητας ανάβασης σε δύο από τις υψηλότερες κορυφές των Ιμαλαΐων, το Shisha Pangma (8.013m) και το Cho Oyu (8.201m). Ο Ηλίας Λέφας επιλέχθηκε από την διοργανώτρια εταιρεία λόγω της τριπλής ιδιότητας του (ορειβασία – σκι – φωτογραφία), του χαρακτήρα του στο βουνό και της ψυχοσωματικής αντοχής του σε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, προκειμένου να παρέχει φωτογραφική κάλυψη και υποστήριξη στη διοργάνωση.

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική στέκεται δίπλα στον έλληνα αθλητή και του εύχεται καλή επιτυχία στην ανάβαση των υψηλότερων κορυφών του κόσμου και ως πρώτου Έλληνα σκιέρ στα Ιμαλάια!