Η Eurolife ERB χάρη στους ανθρώπους της βρίσκεται για άλλη μια χρονιά μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών της Ασφαλιστικής αγοράς

Με αυτό το μήνυμα καλωσόρισαν την καινούρια χρονιά και το προσωπικό, ο Πρόεδρος, κος Βύρων Μπαλλής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, κος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας. Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κκ. Μ. Βλασταράκης, Ο. Κολλυριώτης και Θ. Καλαντώνης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB Ασφαλιστικής κύριος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πολύ καλά αποτελέσματα της εταιρείας που την κατατάσσουν για μια ακόμη χρονιά μεταξύ των κορυφαίων της ασφαλιστικής αγοράς. Ο κύριος Σαρρηγεωργίου σημείωσε πως η στήριξη και η εμπιστοσύνη του μετόχου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και ειδικότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, αποτέλεσαν σημαντικό παράγοντα στη μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας. Ευχαρίστησε το προσωπικό για τη σκληρή και μεθοδική δουλειά που επέδειξε και αυτή τη χρονιά, τονίζοντας πως οι άνθρωποι της Eurolife ERB Ασφαλιστικής είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της.

Ο πρόεδρος, κύριος Βύρων Μπαλλής, ευχαρίστησε με τη σειρά του το προσωπικό της εταιρείας τονίζοντας πως: «Παρά την πρωτοφανή κρίση που περνάει η χώρα μας και τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στον ασφαλιστικό χώρο, η εταιρεία μας για μια ακόμη χρονιά διατήρησε ηγετική θέση στην αγορά, βελτίωσε τα αποτελέσματα της και παραμένει μία από τις πιο πετυχημένες εταιρείες bankassurance στην Ευρώπη.  Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών μας, να επενδύσουμε για τη βελτίωση των υποδομών μας και να παραμείνουμε δίπλα στους πελάτες μας, προσφέροντας τους τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες τους.»