Με ιδιαίτερη δυναμική και ισχυρές βάσεις εισέρχεται η Eurolife Ασφαλιστική στο 2ο εξάμηνο του έτους

H Eurolife Ασφαλιστική δίνοντας έμφαση στη συνολική κάλυψη των αναγκών των πελατών της μέσω της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε όλο το εύρος των ασφαλιστικών λύσεων,  και στους δύο κλάδους ασφάλισης, επιτυγχάνει και για το 1ο εξάμηνο του 2013 ανοδική παραγωγή ασφαλίστρων και αύξηση κερδοφορίας.

Αναλυτικότερα,

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ασφαλιστικού Oμίλου Eurolife, κος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου δήλωσε:

«Η εντατική και ομαδική προσπάθεια που καταβάλλουν το προσωπικό και οι συνεργάτες της εταιρίας με σκοπό να προσφέρονται στους πελάτες μας τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που απαιτούν οι καιροί, μαζί με την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν τα δίκτυα πωλήσεων στις αξίες και στη στρατηγική που ακολουθεί η Eurolife Ασφαλιστική, αντανακλώνται στα αποτελέσματα και στη δυναμική πορεία που παρουσίασε ο Όμιλος το 1ο εξάμηνο. Στοχεύοντας στη διατήρηση αυτής της δυναμικής και για το 2ο εξάμηνο ενισχύουμε την γκάμα των προϊόντων μας, ενδυναμώνουμε τις υπηρεσίες μας και τις συνεργασίες με όλα τα δίκτυα πωλήσεων και κυρίως εμπλουτίζουμε το προσωπικό μας με νέους καταξιωμένους συναδέλφους».