Με τα μάτια στραμμένα στη δημιουργία

eurolife product

Δημιουργία. Δημιούργημα. Δημιουργώ.

Για την Τέχνη, η δημιουργία είναι η έκφραση ενός οράματος που βασίζεται στην έμπνευση. Για την EFG Eurolife Ασφαλιστική, η δημιουργία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οράματός της. Και μια εταιρία μπορεί να δημιουργεί μέσα από τα άριστα προϊόντα και τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες που προσφέρει.

Στηρίζοντας τη σύγχρονη έκθεση «The last grand tour. Σύγχρονοι Περιηγητές στην Ελλάδα», την οποία επιμελείται η Jessica Morgan και φιλοξενείται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, η EFG Eurolife Ασφαλιστική στρέφει τα μάτια του κόσμου σε μια Ελλάδα που εμπνέει. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη δημιουργία.

17 διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτέχνες είδαν, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν για την Ελλάδα. Το έργο τους είναι η μεγαλύτερη υπενθύμιση ότι η χώρα μας υπήρξε και εξακολουθεί να αποτελεί πηγή πρωτοπόρων ιδεών και προόδου.

Λίγα λόγια για την EFG Eurolife Ασφαλιστική

Η EFG Eurolife Ασφαλιστική είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους της ελληνικής αγοράς. Δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους Ασφαλίσεων Ζωής & Γενικών Ασφαλίσεων μέσω των δύο ασφαλιστικών εταιριών της, την EFG Eurolife ΑΕΑΖ και την EFG Eurolife ΑΕΓΑ, κατέχοντας την τέταρτη θέση της αγοράς στο σύνολο ασφαλιστικών εργασιών και την πρώτη στην κερδοφορία.

Η εταιρία παραμένει προσηλωμένη στην υλοποίηση της στρατηγικής της, η οποία βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

Έχοντας ως βασική αποστολή να εκπληρώσει διαχρονικά και με απόλυτη συνέπεια τις υποχρεώσεις προς τους πελάτες της, η EFG Eurolife Ασφαλιστική λειτουργεί πάντα με υπευθυνότητα διατηρώντας ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια.