Με τα μάτια στραμμένα στη δημιουργία

Για την Τέχνη, η δημιουργία είναι η έκφραση ενός οράματος που βασίζεται στην έμπνευση. Για την EFG Eurolife Ασφαλιστική, η δημιουργία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οράματός της για το μέλλον. Και μπορεί μια εταιρεία να δημιουργεί, μέσα από τα άριστα προϊόντα και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει.

Στηρίζοντας τη σύγχρονη έκθεση «The last Grand Tour - Σύγχρονοι Περιηγητές στην Ελλάδα», την οποία επιμελείται η Jessica Morgan και φιλοξενείται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνη, η EFG Eurolife Ασφαλιστική στρέφει τα μάτια του κόσμου σε μία Ελλάδα που εμπνέει.

Και αυτό είναι η μεγαλύτερη δημιουργία!

17 διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτέχνες είδαν, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν για την Ελλάδα. Το έργο τους είναι η μεγαλύτερη υπενθύμιση ότι η χώρα μας υπήρξε και εξακολουθεί να αποτελεί πηγή πρωτοπόρων ιδεών και προόδου.

Στα πλαίσια της χορηγίας της, η EFG Eurolife Ασφαλιστική διοργάνωσε μία ειδική εκδήλωση προς τιμήν των Συνεργατών και Ασφαλιστικών Πρακτόρων της.

Το γεγονός έλαβε χώρα στο Μέγαρο Σταθάτου, όπου οι καλεσμένοι όχι μόνο συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις σε φιλικό κλίμα, αλλά είχαν και την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην έκθεση.