Ενημέρωση για την εξυπηρέτηση σας, λόγω COVID-19

Με στόχο την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του οργανισμού και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών μας, έχουμε λάβει μια σειρά από μέτρα, για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί μας και εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

eurolife product

Με αίσθημα ευθύνης και πλήρη συναίσθηση των εξελίξεων στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, σε ό,τι αφορά τον κορωνοϊό COVID-19, στον ασφαλιστικό Όμιλο Eurolife ERB από την πρώτη στιγμή λάβαμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που δρουν προληπτικά, οργανωμένα και αποτελεσματικά. Επιδίωξή μας είναι να συμβάλουμε και εμείς στον περιορισμό της διασποράς του ιού, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία των ανθρώπων με τους οποίους ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή.

Με στόχο την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του οργανισμού και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών μας, έχουμε λάβει μια σειρά από μέτρα, για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί μας και εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας. 

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, έχουμε αντικαταστήσει όλες μας τις συναντήσεις με εναλλακτικές λύσεις, όπως Skype meetings και call conferences, ακολουθώντας τις οδηγίες για την ασφάλεια των εργαζομένων μας. 

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από αύριο Πέμπτη 19/03/2020, όλοι οι εργαζόμενοι του ασφαλιστικού Ομίλου Eurolife ERB θα ακολουθούν σύστημα εργασίας από το σπίτι – για μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία. Η λειτουργία μας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, καθώς βασική μας επιδίωξη είναι να είμαστε στο πλευρό σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Επίσης, από τη Δευτέρα 23/3/2020 αναστέλλουμε την επεξεργασία της εισερχόμενης φυσικής αλληλογραφίας μέχρι νεότερης ενημέρωσης, έχοντας φροντίσει να διασφαλίσουμε άλλες μορφές επικοινωνίας, όπως θα δείτε αμέσως παρακάτω

Στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας, παρακαλούμε όλους εσάς, τους πελάτες μας, να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τα παρακάτω μέσα, για την επικοινωνία σας μαζί μας και για την εξυπηρέτησή σας: 

 

Θα θέλαμε επίσης να σας επισημάνουμε, ότι στα ασφαλιστήρια υγείας της εταιρείας μας (ατομικά και ομαδικά) που διαθέτουν κάλυψη δευτεροβάθμιας νοσοκομειακής περίθαλψης (νοσηλεία εντός νοσοκομείου) δεν υφίσταται εξαίρεση κάλυψης νοσηλειών σε περίοδο πανδημίας ή λόγω του COVID-19 και ως εκ τούτου περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας καλύπτονται σύμφωνα με τους όρους των συμβολαίων.

Επίσης, σημειώνουμε ότι η διενέργεια του τεστ ανίχνευσης του COVID-19 αντιμετωπίζεται ως αναγνωρισμένο έξοδο νοσηλείας και ως τέτοιο καλύπτεται μόνο στην περίπτωση που κριθεί αναγκαίο στο πλαίσιο επιβεβλημένης νοσηλείας με βάση τις υποδείξεις που έχει ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες κατευθύνσεις των Αρχών, σας προτρέπουμε να ακολουθείτε κατά γράμμα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον χαρακτηρισμό ενός κρούσματος ως υπόπτου και την αντιμετώπισή του με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.

Με την ευχή όλοι να παραμείνουμε υγιείς, εφαρμόζοντας συστηματικά τα μέτρα πρόληψης και προστασίας, σύντομα να βγούμε νικητές από αυτή τη δύσκολη περίοδο, είμαστε στο πλευρό σας, πάντα με κριτήριο την ασφάλειά σας και την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στον ασφαλιστικό Όμιλο Eurolife ERB. 

 

*Οδηγίες εγγραφής στο EurolifeConnect

Είστε έτοιμοι να περιηγηθείτε στην online πλατφόρμα της Eurolife ERB.