Για 7η χρονιά πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις δικτύου συνεργατών της Eurolife ERB Ασφαλιστικής

eurolife product

Η χρήση εταιρικού αυτοκινήτου, ως έπαθλο

Την ετήσια τελετή επιβράβευσης του δικτύου συνεργατών με χρήση εταιρικού αυτοκινήτου πραγματοποίησε πρόσφατα η Eurolife ERB Ασφαλιστική στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του διαγωνισμού πωλήσεων για το 2017. Πρόκειται για τον 7o κατά σειρά διαγωνισμό, που στόχο έχει την επιβράβευση των συνεργατών της, που πέτυχαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς αύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων τόσο στις Ασφαλίσεις Ζωής, όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις.

Το έπαθλο για τους νικητές ήταν η χρήση σύγχρονων αυτοκινήτων πόλης με σήμανση Eurolife ERB, προσφέροντας άνεση και ευκολία στη μετακίνηση. Στη φετινή τελετή δόθηκαν συνολικά 12 αυτοκίνητα (3 Mercedes A-Class και 9 Toyota Aygo), επιβραβεύοντας τη συμβολή του δικτύου στη συνολική ανάπτυξη του Ομίλου.

Τα βραβεία στους νικητές παρέδωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Eurolife ERB κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ενώ στην ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης, κ. Ν. Δελένδας τόνισε: «Το 2017 αποτέλεσε ακόμη μία εξαιρετική χρονιά για τον Όμιλο και η συνεισφορά του δικτύου συνεργατών ήταν καθοριστική και αυξανόμενη, καθώς αποτέλεσαν το 43% της συνολικής παραγωγής ασφαλίστρων στην Ελλάδα, με σημαντικά αποτελέσματα τόσο στη Ζωή όσο και στις Γενικές Ασφάλειες».

Οι νικητές του διαγωνισμού για το 2017 είναι:

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΗΣ

 1. VICTORY PROMISE A.E.
 2. 3P LIFE INSURANCE ADVISORS
 3. ΨΙΜΑΡΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΠΕ (ΠΑΡΟΝ)
 4. ΣΕΪΦ ΠΛΑΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΣΩΝ Α.Ε.
 5. ΜΕΓΚΑ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ ΜΠΡΟΚΕΡΣ Α.Ε
  και
  LIFE PLAN EE

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

 1. ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΛΤΣΙΔΑ Ο.Ε.
 2. MONEY MARKET A.E.
 3. Κ. & X ΚΑΡΥΠΙΔΗ Ο.Ε.
 4. ΜΕΓΚΑ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ ΜΠΡΟΚΕΡΣ Α.Ε.
 5. 3Ρ INSURANCE BROKERS I.K.E

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 1. ΠΑΠΑΔΑΚΗ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ M.
Προηγούμενο

5ο Open House Athens

Επόμενο