Πρόγραμμα 2021-2023

Συνεχίζουμε την κοινή μας δράση και μέχρι το 2023 θα είμαστε στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας στους Λειψούς, το Καστελλόριζο, τα Άγραφα, την Κάσο, την Ανάφη, το Άνω Κουφονήσι, τη Νίσυρο, την Τήλο και τη Χάλκη.

eurolife product
Το 2021, με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία της κοινής μας δράσης, ανακοινώσαμε το επόμενο μεγάλο βήμα στη συνεργασία μας. Συγκεκριμένα, υιοθετούμε συνολικά δέκα απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας για τα επόμενα τρία χρόνια (2021-2023), όπου οι γυναίκες κάτοικοι που θέλουν να γίνουν μητέρες, δεν έχουν εύκολη ή τακτική πρόσβαση σε υπηρεσίες φροντίδας, κέντρα υγείας και μαιευτήρια. Παράλληλα με την υιοθεσία των περιοχών, δεσμευόμαστε για τη δημιουργία αντίστοιχου αριθμού παιδικών σταθμών στις ίδιες περιοχές, με στόχο τα παιδιά που θα γεννηθούν να έχουν το δικό τους χώρο, όπου θα απασχολούνται δημιουργικά. 

Έχοντας κάνει την αρχή από την Πάτμο, όπου ο αριθμός των γεννήσεων αυξήθηκε κατακόρυφα από την έναρξη του προγράμματος, επεκτείνουμε τη δράση μας και στους Λειψούς, το Καστελόριζο, τα Άγραφα, την Ανάφη, το Κουφονήσι, τη Νίσυρο, την Τήλο, τη Χάλκη και την Κάσο.