Υιοθεσία Περιοχών

Μαζί με τη HOPEgenesis αναπτύσσουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν στόχο να ανατρέψουν την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα.

Μαζί με τη HOPEgenesis, δίνουμε σε γυναίκες που ζουν σε απομακρυσμένες, ακριτικές και νησιωτικές περιοχές πρόσβαση σε υπηρεσίες ιατρικής φροντίδας και υποστήριξης κατά τη διάρκεια της κύησης και του τοκετού.

Ταξιδεύουμε στις περιοχές αυτές, επικοινωνώντας το έργο της HOPEgenesis και παρακινώντας τις γυναίκες να επωφεληθούν από την ιατρική στήριξη και την ψυχολογική ασφάλεια που μπορεί να τους προσφέρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Ταυτόχρονα, «υιοθετούμε» τις περιοχές αυτές και βρισκόμαστε στο πλευρό των γυναικών και των οικογενειών, δίνοντάς τους την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζονται για να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους – ανατρέποντας, με τον τρόπο αυτό, τον χαμηλό αριθμό γεννήσεων, μέσα από την παροχή ιατρικών υπηρεσιών και άμεσης φροντίδας με γυναικολόγους, την τακτική παρακολούθηση της κύησής  τους, υποστήριξη κατά τον τοκετό, ψυχολογική υποστήριξη και μεταφορά σε κέντρα υγείας και μαιευτήρια, προκειμένου να γεννήσουν.