Εκπαίδευση

Επιμόρφωση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Στη Eurolife FFH, πιστεύουμε ότι το να ακούμε τις ανάγκες των συναδέλφων μας και να ανταποκρινόμαστε σε αυτές, μας δίνει μια ώθηση για να αναπτυσσόμαστε από κοινού. Γι’ αυτό, το τρίπτυχο «Αφουγκραζόμαστε, Ανταποκρινόμαστε, Αναπτυσσόμαστε» αποτελεί τον οδηγό μας στην υλοποίηση κάθε εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας.

Φροντίζουμε οι δράσεις που σχεδιάζουμε να ανταποκρίνονται στα σύγχρονα πρότυπα, αλλά και να εξασφαλίζουν τη συνεχόμενη και ποιοτική εκπαίδευση των ανθρώπων μας. Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές μας φροντίζουμε λοιπόν να έχουν σταθερά ευκαιρίες και για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, αλλά και για βελτιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους πελάτες.

Δράσεις

  • Πιστοποιημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών»
  • Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Νέων Συνεργατών
  • Ετήσιο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Συνεργατών
  • Πρόγραμμα προετοιμασίας εξετάσεων για την απόκτηση επαγγελματικών πιστοποιητικών από την Τράπεζα της Ελλάδος
  • Ανοιχτές Ημερίδες με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος της Ασφαλιστικής Αγοράς
  • Σεμινάρια εκπαίδευσης συνεργατών σε θεματολογία προσωπικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος
 • Το Εκπαιδευτικό Κέντρο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Γενικής Διεύθυνσης Πωλήσεων & Εκπαίδευσης και παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλα τα συνεργαζόμενα δίκτυα πωλήσεων της εταιρείας. Ημερίδες, σεμινάρια και προγράμματα εκπαίδευσης πραγματοποιούνται στο Κέντρο μας, όπου προσφέρονται τεχνικές γνώσεις ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων, γνώσεις για μεθόδους πωλήσεων, αλλά και ενημέρωση σχετικά με θέματα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης
 • Η Πλατφόρμα Ψηφιακής Εκπαίδευσης (e-learning) συνεργατών της Eurolife FFH αποτελεί ένα απόλυτα σύγχρονο εργαλείο μάθησης, που διευρύνει τις πρωτοβουλίες της εταιρείας μας για δημιουργία νέων και ευέλικτων εργαλείων δουλειάς.

  Στην πλατφόρμα συγκεντρώνεται όλο το υλικό εκπαίδευσης ανά μήνα και ανά εβδομάδα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν και να δηλώσουν συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού, για όποιο πρόγραμμα, σεμινάριο ή και ημερίδα τους ενδιαφέρει. Δημιουργούμε νέες δυνατότητες, με χρήση νέων δυναμικών εργαλείων.
 • Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε αναπτύξει συνεργασία με Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα και εκπαιδευτικούς φορείς και προσφέρουμε ευκαιρίες για Πρακτική Άσκηση σε φοιτητές, εξειδικευμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Ανοιχτές Ημερίδες, Εκπαιδευτικές Δράσεις και Workshops, Προγράμματα Διοίκησης για Ασφαλιστικά Στελέχη, Προγράμματα Επαναπιστοποίησης και πολλά άλλα.