Πρακτική άσκηση

Υποστηρίζουμε τους νέους στο ξεκίνημα της καριέρας τους, προσφέροντάς τους χώρο να αναπτύξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Στον Όμιλο Eurolife FFH ενθαρρύνουμε τους φοιτητές και σπουδαστές να εφαρμόσουν τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει από την ακαδημαϊκή τους πορεία σε ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Η πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης των φοιτητών μαζί μας, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των σπουδών τους, τους επιτρέπει να αποκτήσουν πλούσια εμπειρία, να έρθουν σε επαφή με τη δομή και τις λειτουργίες ενός μεγάλου οργανισμού, να αντλήσουν ερεθίσματα, γνώσεις και εμπειρίες που θα αποτελέσουν εφόδια για την εξέλιξή τους, καθώς επίσης να αναπτύξουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους. Στο πλαίσιο αυτό, καλλιεργούμε με συνέπεια σχέσεις συνεργασίας με τα ελληνικά πανεπιστήμια και με τα γραφεία διασύνδεσης των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Με τον τρόπο αυτό, συνδέουμε τους νέους με την αγορά εργασίας, ενώ παράλληλα αναζητούμε στα πρόσωπά τους τα στελέχη του μέλλοντος.

Συμμετέχουμε και υποστηρίζουμε συστηματικά δράσεις και πρωτοβουλίες Πανεπιστημίων και άλλων φορέων σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και σχεδιασμού καριέρας, γνωστές ως Ημέρες Καριέρας. Εκεί, εκπρόσωποι της ομάδας Ανθρώπινου Δυναμικού και η Ανώτατη Διοίκηση του Ομίλου συνομιλούν με φοιτητές, αποφοίτους και νέους επαγγελματίες και τους πληροφορούν για ευκαιρίες καριέρας στον Όμιλο Eurolife FFH.

Είσαι ένας από εμάς;

Οι φοιτητές και σπουδαστές που πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση μαζί μας, είναι ξεχωριστά ταλέντα. Παθιασμένοι με αυτό που κάνουν, ψάχνουν να χαράξουν τη δική τους επαγγελματική πορεία και να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες.
Αν ταυτίζεσαι κι εσύ με την περιγραφή, εάν πιστεύεις στη δύναμη της ομάδας και θέλεις να γνωρίσεις τον ασφαλιστικό κόσμο, μη χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την πρακτική σου μαζί μας.
Έχε στο μυαλό σου τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Να είσαι στο 3ο ή 4ο έτος των σπουδών σου ανάλογα με τη σχολή σου
  • Το Πανεπιστήμιό σου και το τμήμα σου να κάνουν πρακτική άσκηση
  • Να δηλώσεις εγκαίρως το ενδιαφέρον σου
  • Να υποβάλεις το βιογραφικό σου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Πανεπιστημίου σου, για τις θέσεις πρακτικής που σε ενδιαφέρουν και έχουν ανοίξει στη Eurolife FFH

Θέλεις να ζήσεις την εμπειρία εργασίας σε έναν μεγάλο οργανισμό;

Στην Eurolife FFH πάντα αναζητάμε τα επόμενα ταλέντα που θα στελεχώσουν την ομάδα μας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ