Πρακτική άσκηση

Υποστηρίζουμε τους νέους ανθρώπους στο ξεκίνημα της καριέρας τους, προσφέροντάς τους χώρο να αναπτύξουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Στη Eurolife FFH, ενθαρρύνουμε τους φοιτητές και σπουδαστές να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Η πρακτική άσκηση τους επιτρέπει να έρθουν σε επαφή με τη δομή και τις λειτουργίες μιας μεγάλης εταιρείας. Να αποκτήσουν νέες γνώσεις, να αντλήσουν ερεθίσματα, να αναπτύξουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους και να κάνουν τα πρώτα βήματα της καριέρας τους. Στο πλαίσιο αυτό, συνεργαζόμαστε στενά με τα ελληνικά πανεπιστήμια και τα γραφεία διασύνδεσης των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Έτσι, είμαστε δίπλα στους νέους επαγγελματίες και αναζητούμε στα πρόσωπά τους τα στελέχη του μέλλοντος.

Εάν πιστεύεις στη δύναμη της ομάδας και σου κινεί το ενδιαφέρον να εργαστείς για έναν μεγάλο ασφαλιστικό οργανισμό, τότε στείλε μας το βιογραφικό σου, αρκεί να:

  • Εσαι στο 3ο ή 4ο έτος των σπουδών σου ανάλογα με τη σχολή σου
  • Προσφέρεται πρακτική άσκηση από το Πανεπιστήμιό σου και το τμήμα σου
  • Δηλώσεις εγκαίρως το ενδιαφέρον σου
  • Υποβάλεις το βιογραφικό σου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Πανεπιστημίου σου, για τις θέσεις πρακτικής που σε ενδιαφέρουν και έχουν ανοίξει στη Eurolife FFH

Στην Eurolife FFH πάντα αναζητάμε τα επόμενα ταλέντα που θα στελεχώσουν τις ομάδες μας

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ