Διοικητικά Στελέχη

Στον Ασφαλιστικό Όμιλο Eurolife FFH συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία, αναγνωρίζοντας τους ανθρώπους ως το μεγαλύτερο κεφάλαιο της επιτυχίας μας.

Ως στέλεχος της Eurolife FFH, είστε μέλος ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στην Ελλάδα, με διαρκή, σταθερή και κερδοφόρα ανάπτυξη. Βρισκόμαστε αξιόπιστα δίπλα σε κάθε πελάτη μας, όποια στιγμή μας χρειαστεί, φροντίζοντας να του προσφέρουμε υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου, με ειλικρινή συνεργασία, αμοιβαία εμπιστοσύνη και αφοσίωση. Μέσα από τη θέση και το ρόλο σας, θα συμμετέχετε κι εσείς στην αποστολή μας να ενδυναμώνουμε κάθε άνθρωπο, ώστε να έρχεται πιο κοντά στους στόχους, τις επιθυμίες και τα όνειρά του.

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και, ταυτόχρονα, υποστηρίζουμε με δράσεις τις τοπικές κοινωνίες. Καθημερινά, στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Για να το πετύχουμε αυτό, επενδύουμε στο ισχυρότερο και ανταγωνιστικότερό μας πλεονέκτημα: τους ανθρώπους μας. Δημιουργούμε με αισιοδοξία τις συνθήκες για κάθε επόμενό σας βήμα, προκειμένου να κάνετε πραγματικότητα κάθε προσωπική και επαγγελματική σας επιδίωξη.

Αναγνώριση: Αναγνωρίζουμε την προσφορά σας στην επιτυχία της εταιρείας. Δημιουργούμε ένα δυναμικό περιβάλλον για ταλαντούχους ανθρώπους, όπου η μοναδικότητά σας συνεισφέρει στην ανάπτυξη και την εξέλιξή μας.

Ενδυνάμωση: Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους που έχουν επιχειρηματικό πνεύμα, να σκεφτούν και να δράσουν καινοτόμα στην ομάδα μας, μέσα από νέες ιδέες και προτάσεις.

Αξιοπιστία: Προάγουμε το αίσθημα της ατομικής υπευθυνότητας, η οποία έχει οικοδομηθεί σε αξίες όπως η ακεραιότητα, η εντιμότητα, η ειλικρίνεια, η διαφάνεια.

Ανάπτυξη: Κινούμαστε σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να εξελίξετε την καριέρα σας και να συνεισφέρετε στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας

Μαζί επιτυγχάνουμε

Οι λόγοι που στην Eurolife FFH μεγαλώνουμε μαζί είναι πολλοί.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Θέσεις εργασίας

Στη Eurolife FFH Ασφαλιστική αναζητάμε τα επόμενα ταλέντα που θα στελεχώσουν την ομάδα μας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ

Πρακτική άσκηση

Αναζητάμε ξεχωριστά ταλέντα, πάθος και δυναμισμό στους φοιτητές που θα μπουν στην ομάδα μας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σημαντικά στοιχεία

Για τους εργαζόμενους της εταιρείας μας, το 2018
360 Εργαζόμενοι
Στην Ελλάδα
36% Millennials
Στην εταιρεία
36% Γυναίκες
σε Διοικητικές Θέσεις