Διοικητικά Στελέχη

Συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία, αναγνωρίζοντας τους ανθρώπους μας ως το σημαντικότερο παράγοντα της επιτυχίας μας

Ως στέλεχος της Eurolife FFH, θα είστε μέλος ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στην Ελλάδα, με διαρκή, σταθερή και κερδοφόρα ανάπτυξη.

Μέσα από τη θέση και το ρόλο σας, θα συμμετέχετε κι εσείς στην αποστολή μας, να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους ώστε να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.

Δημιουργούμε με αισιοδοξία τις συνθήκες για κάθε επόμενό σας βήμα, προκειμένου να κάνετε πραγματικότητα κάθε προσωπική και επαγγελματική σας επιδίωξη:

 

Αναγνώριση: Αναγνωρίζουμε την προσφορά σας στην επιτυχία της εταιρείας. Δημιουργούμε ένα δυναμικό περιβάλλον για ταλαντούχους ανθρώπους, όπου η μοναδικότητά σας συνεισφέρει στην ανάπτυξη και την εξέλιξή μας.

Ενδυνάμωση: Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους που έχουν επιχειρηματικό πνεύμα, να σκεφτούν και να δράσουν καινοτόμα στην ομάδα μας, μέσα από νέες ιδέες και προτάσεις.

Αξιοπιστία: Προάγουμε το αίσθημα της ατομικής υπευθυνότητας, η οποία έχει οικοδομηθεί σε αξίες όπως η ακεραιότητα, η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και η διαφάνεια.

Ανάπτυξη: Κινούμαστε σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να εξελίξετε την καριέρα σας και να συνεισφέρετε στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

Μαζί επιτυγχάνουμε

Οι λόγοι που στην Eurolife FFH μεγαλώνουμε μαζί είναι πολλοί.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Θέσεις εργασίας

Αναζητάμε τα επόμενα ταλέντα που θα στελεχώσουν τις ομάδες μας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ

Πρακτική άσκηση

Αναζητάμε ξεχωριστά ταλέντα, πάθος και δυναμισμό στους φοιτητές που θα μπουν στην ομάδα μας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σημαντικά στοιχεία

Για τους εργαζόμενους της εταιρείας μας, το 2023
368 Εργαζόμενοι
Στην Ελλάδα
44% Millennials
Ηλικία 28-43
49% Gen X
Ηλικία 44-59
58% Γυναίκες
Στην εταιρεία συνολικά
42% Άντρες
Στην εταιρεία συνολικά
47% Γυναίκες
Σε διοικητικές θέσεις