Νέο πρόγραμμα Premium Νοσοκομειακό «Περιφέρειας» από τη Eurolife ERB Ασφαλιστική

Η Eurolife ERB φροντίζει συνεχώς, κυρίως μέσω των συνεργατών της, να αφουγκράζεται την αγορά, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της.

Σε αυτό το πλαίσιο, για να μπορεί να καλύψει ολοκληρωμένα όσους εμπιστεύονται στη Eurolife ERB τη νοσοκομειακή τους περίθαλψη σε όλη τη χώρα, δημιούργησε το πρόγραμμα Premium Νοσοκομειακό «Περιφέρειας» ενισχύοντας τη γκάμα των προγραμμάτων υγείας της Εταιρίας.

Το καινοτόμο προϊόν απευθύνεται κυρίως σε πελάτες που κατοικούν εκτός Αθηνών, αλλά και σε όσους επιθυμούν ένα οικονομικό πρόγραμμα περίθαλψης που δίνει πρόσβαση σε δημόσια νοσοκομεία με ή χωρίς τη χρήση κύριου φορέα ασφάλισης, και θα προωθείται από τους 1.500 συνεργάτες της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Premium Νοσοκομειακού «Περιφέρειας» είναι η κάλυψη 100% σε Β’ θέση νοσηλείας, σε όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης (πλην Διαβαλκανικού στο οποίο προβλέπεται 30% συμμετοχή του πελάτη) και περιφέρειας, υπό την  προϋπόθεση χρήσης κύριου ασφαλιστικού φορέα, αλλά και σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία με ή χωρίς τη χρήση κύριου φορέα ασφάλισης. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα περίθαλψης σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας με 50% συμμετοχή του ασφαλισμένου, ενώ διαθέτει τα προνόμια πρωτοβάθμιας περίθαλψης, που έχουν και τα υπόλοιπα νοσοκομειακά προγράμματά της Eurolife ERB. Στόχος της Εταιρίας είναι να παρέχει άμεσα, επιπλέον προνόμια σε νοσηλευτικά ιδρύματα και σε άλλες περιοχές εκτός Αθηνών.

Με το Premium Νοσοκομειακό «Περιφέρειας» η Eurolife ERB Ασφαλιστική δημιουργεί ένα πρωτοποριακό προϊόν, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών και της εποχής και που το ασφάλιστρό του βασίζεται στο κόστος νοσηλείας Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας, καθιστώντας το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.