Η Eurolife ERB Ασφαλιστική “επιβιβάστηκε” στη νέα χρονιά προσκαλώντας τους συνεργάτες της, απ΄ όλη την Ελλάδα, σε ένα διάλογο “business class”.

eurolife product

Με τίτλο ‘Ανοίγουμε φτερά για το 2014’ η Eurolife ERB Ασφαλιστική διοργάνωσε το ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το φετινό Συνέδριο εστίασε στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται από το 2014 στον ασφαλιστικό κλάδο και κάλυψε θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους ανθρώπους του χώρου. Η αγορά, οι νέες συνθήκες εργασίας και οι ευκαιρίες που δημιουργούνται από αυτές,  αποτέλεσαν την πρώτη ενότητα του συνεδρίου. Στη συνέχεια, η Εταιρία, έδωσε βήμα στην κα Αγνή Μαριακάκη, ερευνήτρια, ψυχολόγο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Mindsearch, η οποία και παρουσίασε τα βασικά ευρήματα από πρόσφατη έρευνα της εταιρίας της, με θέμα «Η οπτική του Πελάτη».

Η ημέρα αυτή αποτέλεσε μια καλή αφορμή για συζήτηση των απόψεων και των προτάσεων των συνεργατών της Eurolife ERB Ασφαλιστικής,  αφού παρουσιάστηκαν τα πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα της έρευνας Ικανοποίησης Συνεργατών που διεξάγει η εταιρία σε ετήσια βάση, σε συνεργασία με την εταιρία ερευνών TNS ICAP.

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική αποδεικνύει έμπρακτα πως αναγνωρίζει και λαμβάνει υπόψη της όλα όσα χρειάζονται οι συνεργάτες της και απαιτούνται από την αγορά, παρουσιάζοντας τις κύριες δράσεις της για το 2014, τόσο σε νέα που αφορούν προϊόντα, παροχές και μεθόδους προώθησης (που πραγματοποιούνται από κοινού με συνεργάτες), όσο και σε θέματα λειτουργίας της ίδιας της εταιρίας.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των εταιριών-συνεργατών που διακρίθηκαν το 2013 καθώς και την παράδοση εταιρικών αυτοκινήτων στους επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων  και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Αναλυτικά οι βραβευθέντες ήταν:

Ύψος χαρτοφυλακίου Ασφαλίσεων Ζωής για το 2013

 

Νέα παραγωγή Ασφαλίσεων Ζωής για το 2013

 

Καλό αποτέλεσμα Ασφαλίσεων Ζωής  για το 2013

 

Ύψος Χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων για το 2013

 

Αύξηση Χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων για το 2013

 

Σύνθεση Χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων για το 2013

 

Καλό αποτέλεσμα Γενικών Ασφαλίσεων για το 2013