”Advanced Program in Management for Insurance Executives 2019” από τη Eurolife ERB

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Advanced Program in Management for Insurance Executives” που υλοποιεί εδώ και χρόνια η Eurolife ERB

eurolife product

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Advanced Program in Management for Insurance Executives” που υλοποιεί εδώ και χρόνια η Eurolife ERB, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον 8ο ακαδημαϊκό κύκλο του στα τέλη του 2019.

 Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πρωτοβουλία της εταιρίας, η οποία έχει λάβει εξαιρετική αποδοχή και αναγνώριση από το δίκτυο συνεργατών της.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και εισηγητές του είναι οι αναγνωρισμένου κύρους Καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου, με επίλεκτες συμμετοχές Καθηγητών άλλων Πανεπιστημίων.

 

Για το έτος 2019, οι επιλεγμένοι συνεργάτες της Eurolife ERB παρακολούθησαν 5 υποχρεωτικές ενότητες συνολικής διάρκειας 31 ωρών, καλύπτοντας τα εξής γνωστικά αντικείμενα:

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο έχει από τη φύση του περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, η Eurolife ERB υλοποίησε και το 2019, κύκλο «Επιμορφωτικών Ημερίδων» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, διάρκειας 12 ωρών. Τις ημερίδες αυτές παρακολουθήσαν περισσότεροι από 230 συνεργάτες, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στις παρακάτω θεματολογίες:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκίνησε τον Ιούνιο και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, καλύπτοντας 8 συνολικά ενότητες, σε 43 ώρες διδασκαλίας.

Οι 22 συνεργάτες που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα «Τεστ γνώσεων πολλαπλών απαντήσεων» συμμετείχαν στην Τελετή Αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου και παρέλαβαν το σχετικό Πιστοποιητικό Σπουδών. Από την πλευρά του Πανεπιστημίου, την τελετή παρακολούθησαν ο Προπρύτανης του Πανεπιστημίου, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος και οι καθηγητές του προγράμματος, ενώ από τη Eurolife ERB ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης, στελέχη πωλήσεων, εκπαίδευσης και marketing, καθώς και μέλη των οικογενειών των συνεργατών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η ανάπτυξη του ανθρώπινου παράγοντα μέσω της δια βίου εκπαίδευσης συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην εφαρμογή καινοτόμων λύσεων. Για το λόγο αυτό, η Eurolife ERB δίνει και θα συνεχίσει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση, ως επένδυση για το μέλλον των συνεργατών της».

Από την πλευρά τους οι συμμετέχοντες αναφερόμενοι στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επισήμαναν ενδεικτικά τα εξής: