Η Eurolife ERB βράβευσε τους συνεργάτες της

Αναγνωρίζοντας το έργο και τις επιδόσεις των διακριθέντων

eurolife product
Μια ξεχωριστή και απόλυτα εορταστική βραδιά για το δίκτυο συνεργατών της διοργάνωσε η Eurolife ERB, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, βραβεύοντας όλους εκείνους που κατάφεραν να διακριθούν με τις επιδόσεις τους. Με ανεβασμένη χριστουγεννιάτικη διάθεση, οι συνεργάτες και τα στελέχη της εταιρείας συναντήθηκαν με σκοπό να τιμήσουν και χειροκροτήσουν τους βραβευθέντες και να γιορτάσουν μαζί τους, λίγο πριν κλείσει το επιτυχημένο παραγωγικά 2019.

Οι νικητές των βραβείων, όπως αναδείχθηκαν από την εκδήλωση είναι οι:

Χαρτοφυλάκιο Γενικών Ασφαλίσεων
1ο Βραβείο MONEY MARKET S.A.
2ο Βραβείο ΑΦΟΙ ΚΟΛΤΣΙΔΑ Ο.Ε.
3ο Βραβείο Κ. & Χ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ Ο.Ε.


Νέα Παραγωγή Κλάδου Ζωής
1ο Βραβείο VICTORY PROMISE ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.
2ο Βραβείο 3P LIFE INSURANCE AGENTS P.C.
3ο Βραβείο ΜΕΓΚΑ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ ΜΠΡΟΚΕΡΣ Α.Ε.


Ποιότητα Χαρτοφυλακίου Κλάδου Αυτοκινήτου
1ο Βραβείο ΜΕΓΚΑ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ ΜΠΡΟΚΕΡΣ Α.Ε.

Επαρχία Νέα Παραγωγή Κλάδου Ζωής
1ο Βραβείο ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

Χαρτοφυλάκιο Κλάδου Ζωής
1ο Βραβείο VICTORY PROMISE ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.
2ο Βραβείο EURENTA ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
3ο Βραβείο 3P LIFE INSURANCE AGENTS P.C.

Ποιότητα Χαρτοφυλακίου Κλάδου Ζωής
1ο Βραβείο BROKERS UNION Α.Ε.

Διατηρησιμότητα Κλάδου Ζωής
1ο Βραβείο LIFE PLAN INSURANCE

Συνολικό Χαρτοφυλάκιο όλων των Κλάδων
1ο Βραβείο VICTORY PROMISE ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.
2ο Βραβείο 3P LIFE INSURANCE AGENTS P.C.
3ο Βραβείο ΜΕΓΚΑ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ ΜΠΡΟΚΕΡΣ Α.Ε.


Οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους από τον Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο, και τον Νίκο Δελένδα, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife ERB, ενώ την εκδήλωση συντόνισαν οι κ.κ. Νίκος Χουλιάρας και Παναγιώτης Δήμου, Διευθυντές Πωλήσεων της εταιρείας.

Με την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, οι 300 προσκεκλημένοι της Eurolife ERB διασκέδασαν σε ένα ξεχωριστό party, με live μουσική από το συγκρότημα 48 Ώρες.

«Η βραδιά αυτή είχε διπλό σκοπό», ανέφερε ο Νίκος Δελένδας. «Αφενός να βραβεύσουμε τους συνεργάτες μας για την πορεία, την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους, αφετέρου να γιορτάσουμε μαζί τους το κλείσιμο της επιτυχημένης χρονιάς που διανύουμε. Οι συνεργάτες μας είναι οι πιο πολύτιμοι σύμμαχοι που έχουμε στο καθημερινό μας έργο, γι’ αυτό και σκοπός μας είναι να δημιουργούμε τις αφορμές και τα εργαλεία που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους. Οι βραβεύσεις είναι ένας θεσμός μέσα από τον οποίο αναγνωρίζουμε όλα αυτά που καταφέρνουν καθημερινά και μια ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί τους».


Σχετικά με τον Όμιλο Eurolife ERB             
Ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd., εταιρείας συμμετοχών που, μέσω των θυγατρικών της, δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις κατά ζημιών, σε αντασφαλίσεις και σε διαχείριση επενδύσεων.  Ο Όμιλος Eurolife ERB μέσω των εταιρειών του σε Ελλάδα και Ρουμανία σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τις εταιρείες Eurolife ERB Α.Ε.Α.Ζ. και Eurolife ERB Α.Ε.Γ.Α και τη μεσιτική ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. Κατέχει ηγετική θέση στο bancassurance ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Στη Ρουμανία δραστηριοποιείται με τη Eurolife ERB Asigurari de Viata και τη Eurolife ERB Asigurari Generale. Ο Όμιλος Eurolife ERB επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία, διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις με σκοπό να είναι κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του. Ο Όμιλος Eurolife ERB, αναγνωρίζοντας την ευθύνη του απέναντι στην κοινωνία, έχει δεσμευθεί να επιστρέφει σε αυτήν μέρος των κερδών του κάθε χρόνο. Μέσα από το «+πράττουμε», ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στέκεται έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους, με ουσιαστικές δράσεις και επενδύσεις: (α) για την ποιότητα ζωής και την αναβάθμισή της, (β) για την προώθηση της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, (γ) για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, με περισσότερες επιλογές και αισιοδοξία για το μέλλον.