Ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος και η διευθύντρια εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, επισκέφθηκαν τα νέα γραφεία του ομίλου Eurolife

eurolife product

Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κύριος Γιάννης Στουρνάρας και η Διευθύντρια της Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης κυρία Ιωάννα Σεληνιωτάκη επισκέφθηκαν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, τα νέα γραφεία της Eurolife ERB Insurance Group. Τον κύριο Στουρνάρα και την κυρία Σεληνιωτάκη υποδέχθηκε και ξενάγησε στα γραφεία της εταιρείας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου.

Ακολούθως ο κύριος Στουρνάρας και η κυρία Σεληνιωτάκη γνώρισαν τα μέλη της διοίκησης του Ομίλου Eurolife ERB σε σύντομη συνάντηση στην οποία αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις της αγοράς.
Στη συνέχεια ο κ. Σαρρηγεωργίου παρέθεσε γεύμα εργασίας στον κ. Στουρνάρα και την κα Σεληνιωτάκη στο νεοκλασικό κτήριο της Eurolife ERB. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει αναλυτικά τον κ. Διοικητή και την κα Διευθύντρια για την εξαγορά του Ομίλου Eurolife από την Fairfax Financial Holdings Limited και τα αναπτυξιακά σχέδια των εταιρειών του Ομίλου.