Η κυρία Αμαλία Μόφορη, νέα Γενική Διευθύντρια στην Τεχνική Διεύθυνση της Eurolife ERB Ασφαλιστικής

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική πιστεύει ακράδαντα και επενδύει ενεργά στην προσέλκυση κορυφαίων στελεχών που θα της δώσουν προστιθέμενη αξία και το συγκριτικό πλεονέκτημα, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στο ανθρώπινο δυναμικό της την κυρία Αμαλία Μόφορη, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας στην Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας.

Η κυρία Μόφορη, είναι πτυχιούχος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Αναλογιστική Επιστήμη στο CASS Business School of London και διαθέτει πιστοποίηση αναλογιστού από το Institute & Faculty of Actuaries (UK).

Η κυρία Μόφορη διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια διεθνούς επαγγελματικής εμπειρίας, καθώς έχει συνεργαστεί με συμβουλευτικούς ομίλους όπως η Watson Wyatt και η PwC, τόσο στο Λονδίνο, όσο και στην Αθήνα. Την τελευταία πενταετία ήταν επικεφαλής του Αναλογιστικού Τμήματος της PwC στην Αθήνα.

Η ένταξη της κυρίας Μόφορη στο στελεχιακό δυναμικό της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, ενισχύει περαιτέρω την προσπάθεια του Ομίλου για συνεχή βελτίωση των δραστηριοτήτων του  και ενδυναμώνει την αναπτυξιακή στρατηγική του.