Συνεργασία Eurolife ERB με το Διαγνωστικό Κέντρο "Ορθοβιοτική"

Η Eurolife ERB, ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς Ομίλους στην ελληνική αγορά, εγκαινίασε πρόσφατα τη συνεργασία της με την ‘Ορθοβιοτική’ ένα νέο εξειδικευμένο Διαγνωστικό Κέντρο/Πολυϊατρείο. Η συγκεκριμένη συνεργασία είναι αποτέλεσμα της δέσμευσης της Eurolife ERB για διαρκή εμπλουτισμό των προνομίων υγείας που προσφέρει στους ασφαλισμένους προκειμένου να καλύπτει σφαιρικά τις ανάγκες τους.

Η ‘Ορθοβιοτική’ είναι ένα πρότυπο πολυϊατρείο προληπτικής ιατρικής και αντιγήρανσης, που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλει στην πρόληψη, την μακροβιότητα, αλλά και τη διατήρηση υψηλού επιπέδου ποιότητας ζωής για όλους.

Στη συνεργασία της Eurolife ERB με την ‘Ορθοβιοτική’ περιλαμβάνονται προνόμια που απευθύνονται στους ασφαλισμένους με Νοσοκομειακό πρόγραμμα και αφορούν προνομιακές τιμές και εκπτώσεις σε ιατρικές επισκέψεις, εργαστηριακές εξετάσεις, απεικονιστικές εξετάσεις, ειδικά ετήσια check up για άνδρες και γυναίκες και υπηρεσίες κοσμητικής ιατρικής και δερματολογίας.

Στόχος τέτοιου είδους συνεργασιών είναι η αλλαγή αντίληψης και στάσης απέναντι στην πρόληψη και την αξία της προληπτικής ιατρικής.

Προηγούμενο

Ανακοίνωση 12/05/2016

Επόμενο