Ένας χρόνος «Ας Μιλήσουμε» στη φωτεινή πλευρά της ζωής

eurolife product

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική δεν ενδιαφέρεται απλώς να αποκτήσει περισσότερους πελάτες, περισσότερα συμβόλαια. Κυρίως ενδιαφέρεται να γίνουμε μια κοινωνία με λιγότερους κινδύνους, με πολίτες πιο ασφαλείς και γι αυτό πιο ήρεμους.

Έτσι, δεν εξαντλεί την επικοινωνία της με το ευρύ κοινό στην επεξήγηση των παροχών και των ευκολιών κάθε συμβολαίου της. Επεκτείνει αυτή την επικοινωνία σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όχι απαραίτητα ασφαλιστικών, που αφορούν στον σύγχρονο Έλληνα.

Για να διευκολύνει αυτή την επικοινωνία, η Eurolife ERB Ασφαλιστική δημιούργησε τη διαδικτυακή πλατφόρμα «Ας Μιλήσουμε» (www.as-milisoume.gr), η οποία συμπληρώνει αυτές τις ημέρες ένα χρόνο λειτουργίας και ήδη έχει διαμορφώσει ένα δικό της, ξεχωριστό στυλ προσέγγισης των θεμάτων που απασχολούν λίγο ως πολύ όλους μας.

Ενδεικτικός της προσέγγισης που επιχειρεί η πλατφόρμα «Ας Μιλήσουμε», είναι ο διαχωρισμός των ενοτήτων της.

Η πρώτη έχει τίτλο «αναζητάμε την έμπνευση» κι εκεί μπορεί κάποιος να βρει και να συζητήσει πάνω σε θέματα που μας κάνουν καλύτερους μέσα από την καθημερινή μας δράση, όπως για παράδειγμα «τι είναι αυτό που μπορεί να σας διδάξει το παιδί σας», με αφορμή μια συνεργασία του WWF με επιλεγμένα σχολεία, ή μια πραγματικά πρωτοποριακή εφαρμογή στα κινητά, με την οποία μπορούν να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας με προβλήματα οράσεως, και πολλά άλλα.

Η δεύτερη ενότητα έχει τίτλο «δείτε το από άλλη γωνία» δηλαδή από μια πρωτότυπη, αισιόδοξη, θετική γωνία. Εκεί θα βρείτε θέματα όπως τις «εναλλακτικές χρήσεις καθημερινών αντικειμένων», «η επιτυχία κρίνεται από την προσωπικότητα, όχι από την εξυπνάδα», ή τους δέκα λόγους για τους οποίους το παιδί σας πρέπει να πάει κατασκήνωση. Εάν περιηγηθείτε στην ενότητα, σίγουρα θα ανακαλύψετε κι άλλα ενδιαφέροντα θέματα προς συζήτηση.

Στην τρίτη ενότητα, που τιτλοφορείται «εξυπνότεροι στα καθημερινά» μπορείτε να βρείτε «μερικά τρικ για ευτυχή μακροζωΐα», μερικές δημοφιλείς new age συμβουλές και γιατί πρέπει να πάψουμε να τις ακούμε, θέματα που αφορούν στην οικογένεια όπως πώς προετοιμάζουμε το παιδί να δεχθεί μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, ζητήματα για την οργάνωση της δουλειάς μας και πώς να αντιμετωπίζουμε την κούραση σε αυτήν, και πολλά άλλα παρόμοια.

Τέλος, στην τέταρτη ενότητα, υπό τον τίτλο «όταν δεν ξέρουμε, ρωτάμε» ο αναγνώστης μπορεί να βρει απαντήσεις σε θέματα που του χρησιμεύουν στην καθημερινότητά του, όπως οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις σε κάθε ηλικία, απαντήσεις στο ερώτημα τι γυμναστική να διαλέξω (αεροβική, γιόγκα, πιλάτες κλπ), διατροφικά ζητήματα όπως γιατί όλοι κόβουν τη γλουτένη; και άλλα παρεμφερή θέματα, που μας αφορούν όλες και όλους.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα «Ας Μιλήσουμε» αποτελεί ένα ασφαλές καταφύγιο για κάθε σύγχρονη Ελληνίδα και κάθε σύγχρονο Έλληνα, που θέλει να ξεπερνά τα εμπόδια αντί να σταματά από αυτά, που σκέπτεται θετικά, αναλαμβάνει δράση για τα θέματα που τον απασχολούν και καθημερινά πασχίζει να κάνει τη δική του ζωή, και τη ζωή των ανθρώπων που αγαπά, καλύτερη. Το κύρος και η αξιοπιστία της Eurolife ERB Ασφαλιστικής αποτελούν εγγύηση συνεχούς βελτιώσεως του «Ας Μιλήσουμε».