Η Eurolife ERB Ασφαλιστική απογειώθηκε με τους Συνεργάτες της Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος σε ένα ακόμη ταξίδι “business class” !

eurolife product

Το πρώτο Συνέδριο για τους Συνεργάτες της που δραστηριοποιούνται στη Βόρειο και Κεντρική Ελλάδα πραγματοποίησε η Eurolife ERB Ασφαλιστική στο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης με τίτλο ‘Ανοίγουμε φτερά για το 2014’.

Στα πλαίσια της στρατηγικής της εταιρείας για έμφαση στην ανάπτυξη εκτός Αττικής και αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά των συνεργατών που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις περιοχές, η Eurolife ERB Ασφαλιστική καλωσόρισε πράκτορες, μεσίτες και ασφαλιστές από όλη τη Βόρειο και Κεντρική Ελλάδα.

Το νέο περιβάλλον της αγοράς, οι συνθήκες εργασίας, το νέο κανονιστικό περιβάλλον και κυρίως οι ευκαιρίες που δημιουργούν όλες αυτές οι αλλαγές, αποτέλεσαν μερικά μόνο από τα πολύ ενδιαφέροντα θέματα του Συνεδρίου.

Ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης κύριος Νίκος Δελένδας, παρουσίασε το Στρατηγικό Πλαίσιο Ανάπτυξης της εταιρείας στη Βόρειο και Κεντρική Ελλάδα για το 2014, ενώ ο Διευθυντής Δικτύων κύριος Λεωνίδας Σίδερης επικεντρώθηκε στις πρωτοβουλίες της Eurolife ERB Ασφαλιστικής που αφορούν σε ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα, δράσεις και εκπαιδεύσεις για τους συνεργάτες της Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος, αλλά και στην αναβάθμιση της διαδικτυακής πύλης MySpot που αποτελεί το σημείο επαφής του Συνεργάτη με την εταιρεία.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, κύριος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ανέφερε στην εναρκτήρια ομιλία του: «Οι στενές, ανθρώπινες και ζεστές σχέσεις που αναπτύσσονται στις περιοχές εκτός Αθηνών, μεταξύ πελατών και ασφαλιστικών συμβούλων, είναι πιο ουσιαστικές, πιο ανθεκτικές στο χρόνο και άρα πιο βιώσιμες. Αυτό αποτελεί το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα: γνωρίζετε τον πελάτη σας και τις ανάγκες του καλύτερα, γνωρίζετε τι έχει ανάγκη σήμερα αλλά και στο μέλλον. Κι αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη δουλειά και στο έργο σας. Η Eurolife ERB Ασφαλιστική σας παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία, την τεχνογνωσία και την υποστήριξη προκειμένου να προσφέρετε στους πελάτες σας λύσεις για κάθε πτυχή της ζωής τους