Ημερίδα Eurolife ERB: Πώς να ενισχύσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Βασικές Έννοιες)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι προσκεκλημένοι συνεργάτες της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, τη 2η Ημερίδα με θέμα «Πώς να ενισχύσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» (Βασικές Έννοιες).

Η 1η Ημερίδα  για το ιδιαίτερο επίκαιρο θέμα, είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2013. Η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Eurolife, πιστή στη φιλοσοφία της για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των συνεργατών της προχώρησε και σε 2η διοργάνωση της εν λόγω Ημερίδας, σε συνεργασία με την εταιρεία «4 people matters», και εισηγητές την κα Νίκη Κουλούρη Σύμβουλο Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού και τον κο Αποστόλη Αϊβαλή, Μέντορα Στρατηγικής Επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας συζητήθηκαν μεταξύ άλλων βασικές αρχές για την ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής  On line κουλτούρας και συμπεριφοράς καθώς και καλές και κακές πρακτικές στο διαδίκτυο που αφορούσαν στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη. Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με μια μικρή άσκηση εφαρμογής όπου παρουσιάστηκαν από τους συμμετέχοντες υποθετικά σενάρια παρουσίασης στο διαδίκτυο.

Στην εποχή μας η επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο αποτελεί ένα σύγχρονο και σημαντικό εργαλείο που μπορεί να λειτουργήσει ενισχυτικά τόσο στην αύξηση των πωλήσεων όσο και στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη. Η θεματολογία της Ημερίδας επιλέχθηκε με σκοπό να παρέχει προστιθέμενη αξία σε θέματα που ενδιαφέρουν τους συνεργάτες μας και συμβάλλουν στη διευκόλυνση του έργου τους.