Προσφορά προληπτικού ελέγχου για τον Καρκίνο του Μαστού

eurolife product

Προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού με εξαιρετικά προνομιακές τιμές προσφέρει φέτος ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ στο πλαίσιο του Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού  (Οκτώβριος - Παγκόσμιος Οργανισμός Υείας).

Συγκεκριμένα η πρωτοβουλία αφορά την περίοδο 15-20 Οκτωβρίου και πραγματοποιείται στις μονάδες του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (Βιοιατρική, Ευρωδιάγνωση & Bιοκλινικές) σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, οι παρακάτω διαγνωστικές εξετάσεις θα παρέχονται σε όσες ενδιαφερόμενες τις προγραμματίσουν έγκαιρα στις εξής ειδικές τιμές:

Ψηφιακή Μαστογραφία: Τιμή προσφοράς 45 €

Υπέρηχος Μαστών: Τιμή προσφοράς 25 €

Γυναικ. Έλεγχος Τραχήλου Μήτρας & Ωοθηκών Τιμή προσφοράς 70 €

Ο προγραμματισμός του κάθε έλεγχου μπορεί να γίνει άμεσα, καλώντας στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου. Οι προνομιακές τιμές ισχύουν μόνο για προγραμματισμό των εξετάσεων μεταξύ 15 και 20 Οκτωβρίου και απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερο εμφανιζόμενο καρκίνο στο γυναικείο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο. Με την παραπάνω δράση, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑTΡΙΚΗ δίνει πρόσβαση σε απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις υψηλής ποιότητας στο ευρύτερο γυναικείο κοινό. Υπογραμμίζεται έτσι η ανάγκη πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τονίζεται η αξία της ψηφιακής μαστογραφίας και του υπερηχογραφικού έλεγχου των μαστών για τη διάγνωση του.