H EFG Eurolife Ασφαλιστική ενισχύει τα προγράμματα νοσοκομειακής περιθαλψης Premium

Η EFG Eurolife Ασφαλιστική, με στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη των ασφαλισμένων της και τη βέλτιστη ικανοποίηση των αναγκών τους, προχώρησε σε συνεργασία με τον Όμιλο ΙΑΣΩ διευρύνοντας  τις συνεργασίες της που ήδη διαθέτει με μια σειρά από μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, υπεγράφη συμφωνία με την Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, καλύπτοντας έτσι την νοσηλεία για παθολογικά, και χειρουργικά παιδιατρικά περιστατικά.
 
Σχετικά με την EFG Eurolife Ασφαλιστική

H EFG Eurolife Ασφαλιστική μετρά ήδη πάνω από 10 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας. Το 2000 ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο του bancassurance, παρέχοντας ειδικά σχεδιασμένα τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα, που διατίθενται μέσα από τα καταστήματα Eurobank. Το 2011 η ΕFG Eurolife Ασφαλιστική έχοντας διευρύνει το δίκτυο της μέσω της συνεργασίας της με περισσότερες από 1000 ανεξάρτητες ασφαλιστικές Μονάδες Πωλήσεων, διατηρεί την ηγετική της θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά διαθέτοντας προϊόντα σε όλους τους κλάδους Ασφαλίσεων Ζωής & Γενικών Ασφαλίσεων μέσω των δύο ασφαλιστικών εταιρειών της, την EFG Eurolife A.E.A.Z και την EFG Eurolife A.Ε.Γ.Α.  Το 2012 η EFG Eurolife παραμένει πιστή στο όραμά της: “Να είναι η ασφαλιστική πρώτης επιλογής, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην ιδιωτική ασφάλιση με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών της”.
 
Σχετικά με την Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ

Η Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ βρίσκεται στο Μαρούσι, δίπλα στο Μαιευτήριο ΙΑΣΩ με εύκολη πρόσβαση από τις κυριότερες οδικές αρτηρίες ,ενώ διαθέτει και δωρεάν χώρο στάθμευσης. Είναι η πιο σύγχρονη παιδιατρική κλινική στην Ελλάδα, ενώ λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο κατά τα πρότυπα τριτοβάθμιας κλινικής, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες και ένα ευχάριστο περιβάλλον για την οικογένεια. Η ιατρική ομάδα είναι στελεχωμένη με γιατρούς που διαθέτουν πολυετή εμπειρία ενώ πολλοί είναι αυθεντίες στον τομέα τους. Εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, διαθέτει μία από τις πλέον σύγχρονες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Παίδων στη χώρα, καθώς και Ειδική Μονάδα Επεμβατικής Ακτινολογίας και οργανωμένη Μονάδα Ημερήσιας νοσηλείας. Σε συνδυασμό με τη 24ωρη λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων όλων των ειδικοτήτων, η κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ διακρίνεται για την παροχή άριστης  και ολοκληρωμένης φροντίδας και θεραπείας στα παιδιά.