Eurolife ERB Ασφαλιστική - Χορηγός της εκδήλωσης «Γονείς και Παιδιά σε Περίοδο Οικονομικής Κρίσης»

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική στο πλαίσιο της Κοινωνικής της δραστηριοποίησης συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το το συνεργαζόμενο ασφαλιστικό πρακτορείο  Fidus Team  καθώς και ο τοπικός συνεργάτης τους Πέτρος  Πάλλης, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο Μαραθώνα.

Η ημερίδα τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Κύριος στόχος αυτής της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων της Περιοχής για σύγχρονα θέματα που απασχολούν τη σημερινή εποχή εστιαζόμενη κυρίως  στο πως επηρεάζει η κρίση το παιδί, την οικογένεια και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Κύριοι ομιλητές ήταν ο κος Σπυρόπουλος Δημήτρης, Διευθυντής Γυμνασίου Μαραθώνα και η κος Αλεβίζος Στέφανος, Ψυχολόγος Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ενώ από την πλευρά της Eurolife ERB στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κος Μαρκέτος Ιωάννης , Δ/ντης Πωλήσεων και Ανάπτυξης Δικτύου, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι στην σημερινή εποχή οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες είναι δυσανάλογες των δυνατοτήτων τους.  Παρόλα αυτά σε μια εποχή που το κοινωνικό κράτος απομακρύνεται, η ιδιωτική πρωτοβουλία και ιδιαίτερα ο ασφαλιστικός κλάδος προσπαθεί να αναπληρώσει αυτό το καινό που δημιουργείται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ERB Eurolife όπου μέσα από τα προγράμματα δημιουργίας κεφαλαίου KID δίνει την δυνατότητα στους γονείς να εξασφαλίσουν τις σπουδές των παιδιών τους,  αλλά και μέσα από τα νοσοκομειακά προγράμματα Premium και μόνο από 16€ τον μήνα και την υγεία των παιδιών τους αντίστοιχα.  
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Αντιδήμαρχος Μαραθώνα κα Μυλωνά Ματίνα.