Η Eurolife FFH διοργάνωσε και φέτος ένα Business Day στα γραφεία της σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Η εταιρεία υποδέχτηκε τους νέους επαγγελματίες του αύριο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα στελέχη και τον τρόπο λειτουργίας της

eurolife product

H Eurolife FFH, για ακόμη μια χρονιά, συμμετείχε στον θεσμό των Business Days, την επιτυχημένη πρωτοβουλία του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας. Τα Business Days αποτελούν έναν επιτυχημένο θεσμό που δίνει τη δυνατότητα σε νέους επαγγελματίες μέχρι 30 ετών, αποφοίτους και φοιτητές να βρεθούν στα κεντρικά γραφεία ή εγκαταστάσεις σημαντικών επιχειρήσεων με στόχο να γνωρίσουν από κοντά τις επιχειρήσεις αυτές και να δικτυωθούν με τα στελέχη τους. Η Eurolife FFH αγκάλιασε για ακόμα μια φορά την πρωτοβουλία και διοργάνωσε το δικό της Business Day, στο πλαίσιο του οποίου υποδέχτηκε στα γραφεία της περισσότερους από 40  νέους επαγγελματίες του αύριο, αποδεικνύοντας ότι για την εταιρεία αξία έχει να στηρίζει τα όνειρα και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες της νέας γενιάς.

 

Οι ξεχωριστοί καλεσμένοι, προερχόμενοι από διάφορες ειδικότητες και 7 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια μέρα στα γραφεία της Eurolife FFH στην Αθήνα και να ενημερωθούν από τα ίδια τα στελέχη της για τον τρόπο λειτουργίας της, να αποκομίσουν χρήσιμες γνώσεις όσον αφορά τον επαγγελματικό στίβο και να δικτυωθούν. Παρών στο φετινό Business Day ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο οποίος μίλησε στους νέους για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, απάντησε στις ερωτήσεις τους, ενώ δε δίστασε να μοιραστεί μαζί τους τις δικές του εμπειρίες από το ξεκίνημα της επαγγελματικής του πορείας.

 

Στη συνέχεια, η ομάδα της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Eurolife FFH συζήτησε με τους συμμετέχοντες γύρω από θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με τη σταδιοδρομία τους και τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές και tips για το πώς μπορούν να διαχειριστούν πιο αποτελεσματικά τη διαδικασία της συνέντευξης και της πρακτικής άσκησης σε μια εταιρεία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε επίσης η συμμετοχή των καλεσμένων σε working groups με στελέχη των ομάδων της Ανάπτυξης Προϊόντων και της Τεχνικής Διεύθυνσης, κατά τη διάρκεια των οποίων, οι συμμετέχοντες έμαθαν σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργία και τις διαδικασίες δύο κομβικών τμημάτων της εταιρείας, ενώ προσκλήθηκαν να μοιραστούν και τις δικές τους ιδέες γύρω από πραγματικά case studies.

Eurolife FFH press release Business Days 2024

 

 

Μέσα από τη διοργάνωση του φετινού Business Day στα γραφεία της, η Eurolife FFH έδωσε τη δυνατότητα στους νέους επαγγελματίες να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και να έρθουν σε απευθείας επαφή με τα στελέχη του. Προσφέροντας ωφέλιμες γνώσεις και ευκαιρίες δικτύωσης, η εταιρεία υπογράμμισε για ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της να στέκεται δίπλα στην επόμενη γενιά επαγγελματιών ενδυναμώνοντας το επαγγελματικό τους ξεκίνημα.


Λεζάντες φωτογραφιών:

1. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους συμμετέχοντες του Business Day στα γραφεία της εταιρείας. 

2. Η Human Resources Deputy Manager της Eurolife FFH, Κωνσταντίνα Κερίκου, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και μοιράστηκε μαζί τους χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρεία.