Eurolife FFH: Συνεχής ενδυνάμωση των συνεργατών της μέσα από την εκπαίδευση, για ακόμα μια χρονιά

Αυξημένα τα ποσοστά στον ετήσιο απολογισμό των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της εταιρείας για το 2023

eurolife product

Για την Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των συνεργατών της με κάθε τρόπο, με την εξέλιξή τους να αποτελεί βασική της προτεραιότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία επενδύει διαχρονικά και με συνέπεια στη συνεχή εκπαίδευση του δικτύου των συνεργατών της. Μέσα από σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και εργαλεία που στόχο έχουν να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους στον επαγγελματικό στίβο, η Eurolife FFH αποδεικνύει την προτεραιότητα που δίνει στους συνεργάτες της καθώς και την αναγνώριση της συμβολής τους στην επιτυχία και την ανταγωνιστικότητά της.

Η επένδυση της εταιρείας στο κομμάτι της εκπαίδευσης είναι κάτι που καταδεικνύεται για ακόμα μια φορά μέσα από τους αριθμούς. Μέσα στο 2023, η Eurolife FFH πραγματοποίησε περισσότερες από 510 εκπαιδευτικές συναντήσεις, αυξάνοντας το ποσοστό αυτό κατά 9,6% σε σχέση με το 2022. Ο αριθμός των συμμετεχόντων αυξήθηκε επίσης κατά 3,2% σε σχέση με το 2022, ξεπερνώντας τους 11.000, ενώ ο συνολικός αριθμός των ωρών εκπαίδευσης ξεπέρασε τις 1.890 ώρες, ποσοστό επίσης αυξημένο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, κατά 21,2%.

Όσον αφορά τη μορφή της εκπαίδευσης, το 64% έλαβε χώρα από απόσταση, με την Eurolife FFH να ακούει την ανάγκη των συνεργατών της για ευελιξία. Αντίστοιχα, το 36% πραγματοποιήθηκε δια ζώσης, με την εταιρεία να ενισχύει τις σχετικές συναντήσεις κατά 50,4% έπειτα από την αναγκαστική μείωση που προηγήθηκε τα προηγούμενα χρόνια λόγω των περιορισμών του κορονοϊού. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το ότι εκπαιδευτικές συναντήσεις με φυσική παρουσία πραγματοποιήθηκαν σε 6 διαφορετικές πόλεις, με το ποσοστό αυτών που έγιναν εκτός Αθηνών να ξεπερνάει το 20% του συνόλου.

Ανάμεσα στις πρωτοβουλίες που ξεχώρισαν για το 2023 ήταν η υλοποίηση του πρώτου ακαδημαϊκού κύκλου του προγράμματος «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης» που πραγματοποίησε η Eurolife FFH για τους συνεργάτες της στη Βόρεια Ελλάδα. Το πρόγραμμα είναι το πρώτο του είδους που υλοποιήθηκε από ασφαλιστική εταιρεία στην Θεσσαλονίκη και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του “Advanced Program in Management for Insurance Executives”, της μακροχρόνιας και επιτυχημένης πρωτοβουλίας που υλοποιεί η εταιρεία στο κομμάτι της εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Απόδειξη της επιτυχίας αυτής αποτελεί το γεγονός πως τη χρονιά που πέρασε το πρόγραμμα ολοκλήρωσε τον 12ο κατά σειρά ακαδημαϊκό του κύκλο, με τη Eurolife FFH μάλιστα να πραγματοποιεί και έναν επιπλέον αριθμό επιμορφωτικών ημερίδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 161 συμμετέχοντες.

Τέλος, οι τομείς εκπαίδευσης στους οποίους δόθηκε η μεγαλύτερη έμφαση το 2023 ήταν:

 

Μετά από την επιτυχημένη εκπαιδευτικά χρονιά που προηγήθηκε, η Eurolife FFH έδωσε την ευκαιρία στο δίκτυο των συνεργατών της να αποκτήσει νέες γνώσεις, δεξιότητες και εξειδίκευση. Στόχος της εταιρείας για το 2024 είναι να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά να προσφέρει κατάρτιση και επιμόρφωση στους συνεργάτες της, έχοντας πάντα τους ανθρώπους στο επίκεντρο.