Αξία έχει να φροντίζεις για ένα σίγουρο αύριο, από σήμερα

Ασφαλιστικά προγράμματα και λύσεις για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

eurolife product

Η Eurolife FFH, αναγνωρίζοντας το ρόλο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην οικονομική δραστηριότητα της χώρας, έχει δεσμευθεί να βρίσκεται στο πλευρό των ιδιοκτητών τους, με προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Κάνοντας τη δέσμευση αυτή πράξη, η εταιρεία διαθέτει μια σειρά από ασφαλιστικά προγράμματα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες τους για προστασία, την αστική ευθύνη έναντι τρίτων και την ομαδική ασφάλιση υγείας και σύνταξης των εργαζομένων τους. Έτσι, υποστηρίζει έμπρακτα τους ιδιοκτήτες να βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να μεγαλώνουν με σιγουριά, υπευθυνότητα και με ένα ασφαλές περιβάλλον για το προσωπικό τους.

Προκειμένου να έχουν τη σιγουριά που χρειάζονται ότι η επιχείρησή τους θα είναι προστατευμένη από απρόοπτες καταστάσεις ανά πάσα στιγμή, η Eurolife FFH διαθέτει το My Business First. Ένα ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλισης που αποτελείται από ένα βασικό πακέτο 14 καλύψεων, όπως πυρκαγιά, κεραυνός, έκρηξη, έξοδα φύλαξης, απώλεια ενοικίων, έξοδα αποκομιδής συντριμμάτων κ.ά., ενώ διαθέτει και έξι πακέτα προαιρετικών καλύψεων που έρχονται να συμπληρώσουν την ασφάλεια της εκάστοτε επιχείρησης. Οι κάτοχοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα ή περισσότερα προαιρετικά πακέτα, εφόσον το επιθυμούν, αυξάνοντας την προστασία της επιχείρησής τους.

Γνωρίζοντας επίσης ότι στο πλαίσιο της καθημερινής λειτουργίας μιας επιχείρησης ενδέχεται να συμβούν απρόοπτα γεγονότα που δημιουργούν απαιτήσεις από τρίτους, η εταιρία διαθέτει επιπλέον πακέτα αστικής ευθύνης. Με αυτό τον τρόπο, προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη σε μεγάλο εύρος επιχειρήσεων, όπως εμπορικά καταστήματα, γραφεία-ιατρεία, γυμναστήρια-σχολές χορού-εκπαιδευτήρια, καφέ-εστιατόρια-ζαχαροπλαστεία. Τα προγράμματα αστικής ευθύνης της Eurolife FFH δίνουν ευελιξία επιλογών και διευρυμένα όρια κάλυψης, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη προστασία στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων.

Η Eurolife FFH αναγνωρίζει ότι το πιο σημαντικό κεφάλαιο μιας επιχείρησης είναι οι άνθρωποί της και γι’ αυτό έχει σχεδιάσει ένα σύγχρονο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης υγείας και σύνταξης. Οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για τους εργαζομένους τους, με εύκολες και γρήγορες διαδικασίες αποζημίωσης, σε κόστος που προσαρμόζεται στον οικονομικό τους σχεδιασμό.

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις και να υποστηρίζει τους ιδιοκτήτες τους, ώστε να μπορούν να φροντίζουν για το μέλλον της επιχείρησής τους όπως το έχουν ονειρευτεί. Με τις προτάσεις της για την ασφάλιση των επιχειρήσεων, τηρεί τη δέσμευσή της να επενδύει σε λύσεις και προϊόντα που ανταποκρίνονται με συνέπεια στις ανάγκες τους και τους ενθαρρύνει να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.