Διάκριση της Eurolife ERB στα φετινά Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

Η εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία: Ομάδα της Χρονιάς στην Εξυπηρέτηση Πελατών – Μεγάλος Οργανισμός

eurolife product
Η Eurolife ERB απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία Ομάδα της Χρονιάς στην Εξυπηρέτηση Πελατών – Μεγάλος Οργανισμός, στο πλαίσιο του θεσμού Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) για 10η συνεχή χρονιά. Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται ως αναγνώριση της επιλογής της να αναβαθμίζει και να βελτιώνει συνεχώς τις υποδομές της στην εξυπηρέτηση πελατών. Η εταιρεία επενδύει συστηματικά στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων πρωτοβουλιών και έργων, με σκοπό να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη εμπειρία εξυπηρέτησης σε κάθε άνθρωπο που επικοινωνεί με τα στελέχη της.

Ο Σωτήρης Ματσιούλας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών και Εξυπηρέτησης της Eurolife ERB, δήλωσε σχετικά: «πρόκειται για μια διάκριση που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι επιδίωξη και προτεραιότητά μας να επενδύουμε διαρκώς σε έρευνα και ανάπτυξη εργαλείων που αναβαθμίζουν και απλοποιούν την εμπειρία εξυπηρέτησης κάθε πελάτη μας. Το βραβείο αυτό έρχεται να αναγνωρίσει τις προσπάθειές μας και, φυσικά, να μας δώσει μια ιδιαίτερα ευχάριστη ώθηση να συνεχίσουμε προς την κατεύθυνση αυτή, προσφέροντας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες σε όλους εκείνους που μας εμπιστεύονται».

Εστιάζοντας σε αυτά που έχουν πραγματικά αξία, η εταιρεία επενδύει σταθερά στην τεχνολογική της αναβάθμιση, με στόχο να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης κορυφαίου επιπέδου. Μόλις πριν μερικούς μήνες, η εταιρεία λάνσαρε το Salesforce CRM, ένα πρωτοποριακό εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών, σε συνεργασία με τη Salesforce, την κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης συστημάτων CRM παγκοσμίως. Με το εργαλείο αυτό, όλα τα στελέχη του Eurolife Experience Center είναι σε θέση να παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη, προσφέροντάς τους μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία με την εταιρεία.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καλογιάννης, Διευθυντής Εξυπηρέτησης της Eurolife ERB, επεσήμανε την ανθρωποκεντρική προσέγγιση που αποτελεί σημείο αναφοράς για την εταιρεία, αναφερόμενος στα εξής «θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών για την ξεχωριστή αυτή διάκριση. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το βραβείο αυτό ανήκει σε ολόκληρη την ομάδα, σε κάθε στέλεχος του τμήματος εξυπηρέτησης. Είναι οι άνθρωποί μας, το πρόσωπο της εταιρείας, γι’ αυτό και ο ρόλος τους έχει ιδιαίτερη σημασία. Θα ήθελα να τους συγχαρώ για το έργο που παράγουν καθημερινά και για το ότι βρίσκονται συνεχώς δίπλα σε κάθε πελάτη μας, έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες του».


Σχετικά με τον Όμιλο Eurolife ERB             
Ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd., εταιρείας συμμετοχών που, μέσω των θυγατρικών της, δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις κατά ζημιών, σε αντασφαλίσεις και σε διαχείριση επενδύσεων.  Ο Όμιλος Eurolife ERB μέσω των εταιρειών του σε Ελλάδα και Ρουμανία σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τις εταιρείες Eurolife ERB Α.Ε.Α.Ζ. και Eurolife ERB Α.Ε.Γ.Α και τη μεσιτική ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. Κατέχει ηγετική θέση στο bancassurance ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Στη Ρουμανία δραστηριοποιείται με τη Eurolife ERB Asigurari de Viata και τη Eurolife ERB Asigurari Generale. Ο Όμιλος Eurolife ERB επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία, διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις με σκοπό να είναι κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του. Ο Όμιλος Eurolife ERB, αναγνωρίζοντας την ευθύνη του απέναντι στην κοινωνία, έχει δεσμευθεί να επιστρέφει σε αυτήν μέρος των κερδών του κάθε χρόνο. Μέσα από το «+πράττουμε», ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στέκεται έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους, με ουσιαστικές δράσεις και επενδύσεις: (α) για την ποιότητα ζωής και την αναβάθμισή της, (β) για την προώθηση της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, (γ) για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, με περισσότερες επιλογές και αισιοδοξία για το μέλλον.