Διάκριση για τη Eurolife ERB στα Education Leaders Awards 2019

eurolife product

H Eurolife ERB διακρίθηκε στη φετινή διοργάνωση των Education Leaders Awards powered by RDC, κατακτώντας το Silver Award στην κατηγορία Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία, με το project Eurolife ERB Training Portal. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Το Eurolife ERB Training Portal απευθύνεται στο δίκτυο συνεργατών και στα στελέχη της εταιρείας, με σκοπό να αναβαθμίζει και να βελτιώνει την εμπειρία τους από τις υπηρεσίες εκπαίδευσής της. Για την ανάπτυξή του, η Eurolife ERB υιοθέτησε το πολυβραβευμένο ψηφιακό οικοσύστημα εκπαίδευσης και ενημέρωσης MELO-Digital Learning Ecosystem της RDC Informatics. Σε πλήρη παραγωγική λειτουργία μπήκε το καλοκαίρι του 2018, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο υλοποιούνται οι εκπαιδευτικές και διοικητικές διαδικασίες της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Eurolife ERB.

Αναφερόμενος στη διάκριση της εταιρείας, ο κ. Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης, ανέφερε ότι «η βράβευση αυτή έρχεται ως αναγνώριση της δέσμευσής μας να επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση και την εξέλιξη των συνεργατών και των στελεχών μας. Είναι μια διάκριση που μας γεμίζει αισιοδοξία και περηφάνεια. Αποδεικνύει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και ότι οι ενέργειές μας στην εκπαίδευση αναγνωρίζονται και καρποφορούν. Το Eurolife ERB Training Portal είναι αποτέλεσμα μελέτης και έρευνας και συμβάλλει ουσιαστικά στον μετασχηματισμό και την εξέλιξη του ασφαλιστικού κλάδου. Ευχαριστούμε τη διοργάνωση για τη σπουδαία αυτή διάκριση και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, με ακόμα περισσότερα εργαλεία εκπαίδευσης».

 

 

 

Το πληροφοριακό σύστημα Eurolife ERB Training Portal είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση training.eurolife.gr, για το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, και πλαισιώνεται από την ειδική πύλη elearning.eurolife.gr, για την εκπαίδευση των στελεχών της.

Σταθεροί στόχοι της Eurolife ERB είναι η απλοποίηση των διαδικασιών της και η συνεχής εξέλιξη και εκπαίδευση των ανθρώπων, με τους οποίους συν-δημιουργεί το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς.