Η Eurolife ERB βραβεύει τους συνεργάτες της Direct Salesforce Team

eurolife product

Μια ξεχωριστή βραδιά για τους συνεργάτες της Διεύθυνσης Συμβούλων Πωλήσεων (Direct Sales Force)  της διοργάνωσε η Eurolife ERB, την Τρίτη 16 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hilton Athens. Κατά τη διάρκειά της, προς αναγνώριση της συμβολής τους στην ανάπτυξη της εταιρείας, απονεμήθηκαν βραβεία στους κορυφαίους συνεργάτες που κατάφεραν, με το έργο τους, να διακριθούν το 2018.

Ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, απευθυνόμενος στους συνεργάτες, ανέφερε ότι «η εξαιρετική συνεργασία και η αναγνώριση είναι τα συστατικά πίσω από κάθε επιτυχία. Είμαστε περήφανοι που οι συνεργάτες μας δίνουν καθημερινά το πάθος και την ενέργειά τους, για να εξελισσόμαστε και να μεγαλώνουμε. Γι’ αυτό κι εμείς στεκόμαστε δίπλα τους, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους».

Αναλυτικά, κορυφαίοι συνεργάτες ανά κλάδο αναδείχθηκαν οι:

1η θέση σε νέα παραγωγή Ζωής

κ. Τηλέμαχος Δεληγιάννης, Επίλεκτος Σύμβουλος Πωλήσεων

2η θέση σε νέα παραγωγή Ζωής

κα. Κατερίνα Προεστάκη, Διακεκριμένη Σύμβουλος Πωλήσεων

1η θέση σε χαρτοφυλάκιο Γενικών

κ. Παναγιώτης Πρέκας, Διακεκριμένος Σύμβουλος Πωλήσεων

1η θέση σε διατηρησιμότητα

κα. Ερμοφίλη Μαυρίδου, Διακεκριμένη Σύμβουλος Πωλήσεων

Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Eurolife ERB, σημείωσε ότι  «ήταν μια χρονιά εξαιρετικών επιδόσεων και κατακτήσεων για ολόκληρη την Ομάδα. Η συμβολή σας, οι προσπάθειες και οι επιτυχίες σας έχουν ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς στη Eurolife ERB. Επενδύουμε σε εσάς και γι’ αυτό είμαστε απόψε εδώ. Για να βραβεύσουμε όλους εσάς που καταφέρατε να ξεχωρίσετε και να φέρετε σημαντικά αποτελέσματα στην εταιρεία. Θα ήθελα να σας συγχαρώ, τόσο τον κάθε έναν ξεχωριστά, όσο και όλη την ομάδα μαζί».