Γιατί να μας επιλέξετε

Φροντίζουμε ώστε η προστασία αυτών που έχουν αξία για εσάς, να είναι μια επένδυση που αποδίδει.

Ξεκάθαροι σε ό,τι υποσχόμαστε

Πιστεύουμε ότι η ειλικρίνεια και η εντιμότητα είναι βασικά συστατικά σε κάθε μας συνεργασία. Γι’ αυτό και ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε. Είμαστε υπεύθυνοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και τον τρόπο που δουλεύουμε. Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς στον τρόπο που επικοινωνούμε με κάθε άνθρωπο. Πάντα δίνουμε ειλικρινείς απαντήσεις σε κάθε σας ερώτηση. Είμαστε απλοί και ξεκάθαροι και δεν χρησιμοποιούμε δυσνόητη γλώσσα ούτε περίπλοκα συμβόλαια. Έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στο πώς τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα, γι’ αυτό και μοιραζόμαστε τη γνώμη που έχουμε αποκτήσει με την εμπειρία μας.

Νοιαζόμαστε για κάθε έναν από εσάς

Πιστεύουμε ότι στον επαγγελματικό μας χώρο πρέπει να περνάμε ευχάριστα. Επικροτούμε την ομαδικότητα και δίνουμε αξία στη σχέση μας με τη Fairfax και τους συναδέλφους μας. Ακούμε τη γνώμη όλων, με σεβασμό και ενδιαφέρον. Ενδιαφερόμαστε για κάθε άνθρωπο τη στιγμή που έχει ανάγκη από βοήθεια. Όταν κάποιος μας χρειαστεί, στεκόμαστε δίπλα του με φιλικές συμβουλές και προτάσεις, ενθαρρύνοντάς τον να κάνει τις καλύτερες επιλογές για τον εαυτό του. Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους για να προσφέρουμε τη βοήθειά μας. Κοιτάζουμε μπροστά και δεν δημιουργούμε δυσκολίες και εμπόδια.

Εξελισσόμαστε συνεχώς

Μας ενδιαφέρουν μόνο τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων και των ενεργειών μας. Είμαστε πρωτοπόροι και ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να δοκιμάζουν νέα πράγματα: η αποτυχία δεν είναι εμπόδιο για κανέναν, αρκεί να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Πάντα χρησιμοποιούμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας, ώστε να βελτιώνουμε τον τρόπο που λειτουργούμε. Ανταποκρινόμαστε συνεχώς σε ό,τι καινούριο μπορεί να κάνει τα πράγματα να λειτουργούν καλύτερα, χωρίς τροχοπέδη ή προβλήματα. Εξασφαλίζουμε την απλότητα και την ευελιξία που χρειάζεσαι, για να μπορείς να κάνεις καλύτερες επιλογές. Αναζητούμε τρόπους να εξελίσσουμε τις σχέσεις και τις δραστηριότητές μας, προσφέροντας ταυτόχρονα λύσεις σε δυσκολίες που μπορεί κάθε άνθρωπος να αντιμετωπίζει.

Προοδεύουμε δυναμικά και με θετική διάθεση

Εργαζόμαστε σκληρά, αλλά ποτέ σε βάρος άλλων, όπως οι οικογένειές μας. Ποτέ δεν θα στοιχηματίζαμε το μέλλον της εταιρείας μας σε κανένα project ή εξαγορά. Επιδιώκουμε τις προκλήσεις και αναζητούμε τους καλύτερους τρόπους για να τις καταφέρουμε. Στεκόμαστε δίπλα τους, με σεβασμό σε ό,τι τους κάνει να προσπαθούν για μια καλύτερη ζωή. Κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των πελατών μας, δίνοντας έμφαση σε όλα εκείνα τα πράγματα που έχουν σημασία για τους ίδιους. Γιατί πίσω από κάθε όνειρό τους, υπάρχει αυτό που πραγματικά επιθυμούν να κατακτήσουν. Απομακρύνουμε το βάρος και το άγχος από τους ανθρώπους, κάνοντας τα πράγματα για εκείνους περισσότερο εύκολα και ξεκάθαρα.

Ο Όμιλος Eurolife FFH

Ισχυρή παρουσία στην ασφαλιστική αγορά, κεφαλαιακή επάρκεια,
σταθερά υψηλή κερδοφορία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ