Γιατί να μας επιλέξετε

Φροντίζουμε ώστε η προστασία αυτών που έχουν αξία για εσάς, να είναι μια επένδυση που αποδίδει.

Μια ασφαλιστική με ηγετική θέση στην αγορά

Είμαστε μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd. Δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρη τη χώρα με ένα ευρύ δίκτυο πωλήσεων, επιτυγχάνουμε σταθερά ισχυρή κερδοφορία και διαθέτουμε υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια, με σκοπό να είμαστε κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει για τους περισσότερους από 500.000 ασφαλισμένους μας. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις που καλύπτουν όλους τους τομείς της ζωής, προκειμένου να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.

Ασφαλίζουμε ό,τι έχει αξία

Για εμάς αξία έχει να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους, σχεδιάζοντας ασφαλιστικά προγράμματα που απαντούν σε κάθε τους ανάγκη. Προσφέρουμε προϊόντα σε όλους τους κύριους ασφαλιστικούς κλάδους και συγκεκριμένα: Στηρίζουμε τους ιδιώτες με σύγχρονες και καινοτόμες προτάσεις στην ασφάλιση υγείας, κατοικίας, ζωής, αποταμίευσης/επένδυσης, οχήματος, αστικής ευθύνης καθώς και cyber ασφάλισης. Βρισκόμαστε στο πλευρό των επιχειρηματιών που θέλουν να βλέπουν την επιχείρησή τους να μεγαλώνει με ασφάλεια, παρέχοντας ευέλικτες λύσεις στην ασφάλιση επιχείρησης, αστικής ευθύνης, cyber καθώς και ομαδική ασφάλιση υγείας & σύνταξης.

Εξελισσόμαστε συνεχώς

Παρέχουμε τεχνολογικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών και των συνεργατών μας, προσφέροντας πιο ποιοτική εμπειρία εξυπηρέτησης. EurolifeConnect: Άμεση, online πρόσβαση σε όλα τα ασφαλιστήρια και τις καλύψεις σας. Πληρωμή με ένα click και παρακολούθηση της αποζημίωσης. EurolifePass: Ψηφιακή κάρτα με όλες τις πληροφορίες των συμβολαίων σας. Ψηφιακή επικοινωνία: Με το Click to Call σας καλούμε δωρεάν τη στιγμή που θα επιλέξετε και με Click to Chat είμαστε άμεσα σε online διάλογο μαζί σας. EurolifePartners: Γρήγορη τιμολόγηση και εξ ολοκλήρου ψηφιακή έκδοση ασφαλιστηρίων και προσφορών για τους συνεργάτες μας, για όλους τους κλάδους και από όποια συσκευή το επιθυμούν.

Στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους

Στόχος μας είναι να είμαστε καταλύτης για θετική αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων, τόσο μέσα από τα ασφαλιστικά μας προϊόντα, όσο και μέσα από σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, έχουμε δεσμευτεί να επιστρέφουμε αξία στην κοινωνία μέσα από δράσεις που αφορούν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, την υπογεννητικότητα και την ποιότητα ζωής, την ισότητα των φύλων, τη συμπερίληψη, την επιχειρηματικότητα κ.ά. 

Ο Όμιλος Eurolife FFH

Ισχυρή παρουσία στην ασφαλιστική αγορά, κεφαλαιακή επάρκεια,
σταθερά υψηλή κερδοφορία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ