Βασίλης Νικηφοράκης

Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών, Στρατηγικού Σχεδιασμού & MIS

Εργαζόμαστε με σύνεση και αποτελεσματικότητα, ενδυναμώνοντας την οικονομική μας ευρωστία επιτυγχάνοντας τους στόχους μας.
Ο κος Νικηφοράκης είναι μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Ομίλου σε Ελλάδα και Ρουμανία και Γενικός Διευθυντής του Τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Οικονομικών Υπηρεσιών της Eurolife FFH Ασφαλιστικής από το 2008.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο το 1996 ως αναλογιστής  σε πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία. Στη συνέχεια μέσω εταιρικού μετασχηματισμού εργάστηκε μέχρι το 2008 σε θυγατρική πολυεθνικού ασφαλιστικού ομίλου, αναλαμβάνοντας ρόλους σε τομείς αναλογιστικών λειτουργιών φτάνοντας εως τη  θέση του  Τεχνικού Διευθυντή Ζωής και Περιουσίας..  Έχει εργαστεί, σε τομείς προϊοντικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού, αντασφαλειών, αποθεματοποίησης, λογιστικών προτύπων, αποτιμήσεων χαρτοφυλακίων & Asset Liability Management, ενώ έχει συμμετάσχει σε διεθνή προγράμματα ανταλλαγής τεχνογνωσίας για σκοπούς ανάπτυξης βέλτιστων επιχειρησιακών πρακτικών σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών εργασιών (“Black Belt” expert in Operational Excellence (Six Sigma methodology) for Quality Management & Strategic Change Management.).

Ο κ. Νικηφοράκης είναι πτυχιούχος MSc στην Αναλογιστική Επιστήμη από το City University του Λονδίνου, και BSc Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Διοικητική Ομάδα

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Θέλουμε οι πελάτες μας και οι οικογένειές τους να αισθάνονται ασφαλείς ότι θα είμαστε δίπλα τους τη στιγμή που θα μας χρειαστούν. Γνωρίζοντας ότι αυτό που κάνουμε καθημερινά αγγίζει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, ξεκινάμε κάθε μέρα με ενθουσιασμό χτίζοντας μια αξιόπιστη εταιρεία που καταλαβαίνει τον άνθρωπο.

Νίκος Δελένδας

Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης
Στόχος μας είναι η αποτελεσματική διαχείριση της πολυκαναλικής μας στρατηγικής και ταυτόχρονα να είμαστε η Εταιρεία πρώτης επιλογής για όλα μας τα Δίκτυα.

Αμαλία Μόφορη

Γενικός Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης Ζωής & Γενικών Ασφαλίσεων
Στόχος μας η επίτευξη αξίας για τους πελάτες μας μέσω της δημιουργίας μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης και της βαθιάς κατανόησης μας των αναγκών τους σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Εστιάζουμε στο να δημιουργούμε πρωτοπόρες ασφαλιστικές λύσεις που θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να σχεδιάσουν και να εξασφαλίσουν το μέλλον ακόμα και σε καιρούς ιδιαίτερα απρόβλεπτους.

Γιάννης Βασιλάτος

Γενικός Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Εργασιών & Εξυπηρέτησης - Chief Operations & Technology Officer
Κίνητρό μας είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών πελατών και συνεργατών. Με τόλμη και ομαδική προσπάθεια δημιουργούμε κατάλληλες λύσεις με έμφαση στην πρωτοποριακή τεχνολογία και νοιαζόμαστε για κάθε ανησυχία τους.

Πάνος Γεωργόπουλος

Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων
Στη Eurolife FFH πιστεύουμε ότι τα κεφάλαια δεν είναι η μοναδική λύση για την αποτελεσματικότερη διαχείριση όλων των κινδύνων. Επίσης η διαχείριση των κινδύνων δεν στηρίζεται μόνο στην ανάπτυξη μοντέλων και συστημάτων. Είναι εξίσου σημαντικό και θα πρέπει τα μοντέλα και τα συστήματα να χρησιμοποιούνται με τον ενδεδειγμένο τρόπο από κατάλληλα εκπαιδευμένους και ευαισθητοποιημένους στη διαχείριση των κινδύνων Υπαλλήλους και Διοίκηση.

Τατιάνα Δικαστοπούλου

Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Marketing & Ανάπτυξης Εργασιών
Σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς, οφείλουμε να αλλάζουμε κι εμείς, να εξελισσόμαστε, να πορευόμαστε παράλληλα με την κοινωνία και τους πελάτες μας φροντίζοντας να απομακρύνουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα εμπόδια και να στεκόμαστε δίπλα τους για να έχουν τη δύναμη να προχωράνε μπροστά

Πάρης Νίκου

Chief of Staff
Πιστεύουμε ότι η επιτυχία του Ομίλου μας βασίζεται στους Ανθρώπους μας. Με γνώμονα τη ρήση του Ηράκλειτου «σε έναν κύκλο, κάθε σημείο είναι ταυτόχρονα και αρχή και τέλος» σκοπός μας είναι η αδιάλειπτη επίτευξη όλων των μελλοντικών μας στόχων.