Τη διάθεση των προϊόντων της από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε. ανακοίνωσε η Eurolife ERB Ασφαλιστική

Τη διάθεση των προϊόντων της μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank ανακοίνωσε η Eurolife ERB Ασφαλιστική. Η εταιρεία, πιστή στη στρατηγική της για ολοένα και μεγαλύτερη ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών, μέσω της παροχής προϊόντων υψηλής ποιότητας, προχωρά στη διάθεση των προϊόντων της και μέσα από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank στο πλαίσιο της υφιστάμενης συνεργασίας της με την Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, κος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, σημείωσε «Η Eurolife ERB Ασφαλιστική πιστή στην πολυκαναλική στρατηγική της, προωθεί τα προϊόντα της όλα αυτά τα χρόνια μέσω των 1.500 ανεξάρτητων ασφαλιστικών συμβούλων, πρακτόρων και μεσιτών ασφαλίσεων και μέσα από το Δίκτυο Καταστημάτων της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε.. Πιστεύουμε πως η ανεκτίμητη εμπειρία των ανθρώπων του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank και η πίστη τους στο θεσμό της αποταμίευσης, σε συνδυασμό με την ασφαλιστική τεχνογνωσία και την πολυετή πρωτοπορία της Eurolife ERB Ασφαλιστικής στο bankassurance, θα δώσουν ακόμα περισσότερη προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας.»