Η Eurolife ERB Ασφαλιστική στις εταιρείες που άντεξαν στην κρίση

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στη Eurolife ERB Ασφαλιστική, είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά μας. Γινόμαστε ακόμα πιο υπερήφανοι, όταν αυτή η δουλειά έχει απτά αποτελέσματα, που αναγνωρίζονται στο ευρύτερο χώρο της ελληνικής οικονομίας.

Έτσι, με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε τον πίνακα, που έδωσε στη δημοσιότητα η Direction Business Reports κι αναφέρεται στις εταιρείες που όχι μόνο κατάφεραν να επιβιώσουν της κρίσης, αλλά να ξεχωρίσουν με τις οικονομικές επιδόσεις τους, παρουσιάζοντας συνεχή κερδοφορία την περίοδο 2010-2013 και ιδιαίτερα τη διετία 2012-2013, όπου η πτώση του ΑΕΠ άγγιξε το 8,9%.

Οι εταιρείες αυτές είναι, με τη σειρά που εμφανίζονται στην έρευνα, η Τράπεζα της Ελλάδος, ηCosmote, ο ΟΠΑΠ, η ΔΕΠΑ, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και οι Αττική Οδός, ΕΥΔΑΠ,Καρέλια, ΔΕΣΦΑ, ΜΕΤΚΑ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Bic Βιολέξ, Eurolife ERB Ασφαλιστική, ΕΠΑΘεσσαλονίκης, ΟΛΘ, Μότορ Οϊλ, Nestle Ελλάς, ΕΧΑΕ, Πειραιώς Πρακτορειακή, METRO ΑΕΒΕ,ERGO, Eurobank Factors, ΕΥΑΘ, Μασούτης, Σκλαβενίτης, ΕΛΒΑΛ, Colgate Palmolive, ABC Factors,ΕΠΑ Θεσσαλίας, Πλαστικά Κρήτης, Παπαδόπουλος Ε. Ι., ΟΛΠ, Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ, Βιανέξ,Βιοιατρική, Autohellas (hertz) και Contitech.

Όλοι οι εργαζόμενοι στην Eurolife ERB Ασφαλιστική, παραμένουμε δεσμευμένοι στη συνεχή προσπάθεια για διαρκή βελτίωση της δουλειάς μας και των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Οι αναγνωρίσεις, όπως η σημερινή, απλώς μας υπενθυμίζουν ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο.