Η Eurolife FFH επιστρέφει με τις πρωτότυπες στάσεις λεωφορείων με αντισηπτικό υγρό!

Ακόμα ένα «πσσστ» με τεράστια αξία

eurolife product

Μια σειρά από πρωτότυπες στάσεις λεωφορείων με dispenser διάθεσης αντισηπτικού υγρού έχει δημιουργήσει η Eurolife FFH σε διάφορα σημεία της Αττικής, αναδεικνύοντας και υπενθυμίζοντας την αξία που έχει η πρόληψη της υγείας μας. Χάρη στη μεγάλη απήχηση που σημείωσε πέρυσι η συγκεκριμένη δράση, η εταιρεία πήρε την πρωτοβουλία να την επαναλάβει και να διπλασιάσει τον αριθμό των στάσεων, με στόχο να εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερους πολίτες που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Από το κέντρο της πόλης, μέχρι τα βόρεια και τα νότια προάστια, οι στάσεις βρίσκονται σε 20 διαφορετικά σημεία, ώστε τόσο οι επιβάτες, όσο και οι διερχόμενοι, να μπορούν εύκολα να απολυμαίνουν τα χέρια τους. Αρκεί απλώς ένα… «πσσστ»! Και οι 20 στάσεις βρίσκονται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, ενώ το αντισηπτικό υγρό που διαθέτουν ανανεώνεται τακτικά:

H Eurolife FFH εκφράζει το μήνυμά της για ασφάλεια και προστασία με τον πλέον δημιουργικό και διαφορετικό τρόπο. Η εταιρεία έχει τον άνθρωπο στον πυρήνα όλων των δραστηριοτήτων της, αποδεικνύοντας ότι με κάθε της ενέργεια βρίσκεται στο πλευρό του και τον ενδυναμώνει, ώστε να καταφέρνει περισσότερα καθημερινά.