Πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων ΕurolifeSYN+

Το ΕurolifeSYN+ απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να φροντίζετε για τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους, επιλέγοντας διαφορετικά ασφαλιστικά προγράμματα για την πιο ολοκληρωμένη κάλυψή σας.
Τώρα, όσο περισσότερα συμβόλαια αγοράζετε, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση αποκτάτε στην ασφάλισή σας.

Ολοκληρωμένη προστασία & κάλυψη

Ολοκληρωμένη προστασία & κάλυψη

Όσο πιο πολλές ανάγκες καλύπτετε, τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση
Από 2 ενεργά ασφαλιστικά συμβόλαια

Από 2 ενεργά ασφαλιστικά συμβόλαια

Οι εκπτώσεις λειτουργούν κλιμακωτά από το 2ο ασφαλιστικό συμβόλαιο και φτάνουν ως το 15%
6 κατηγορίες ασφάλισης

6 κατηγορίες ασφάλισης

Από την υγεία και το όχημα, μέχρι την κατοικία και τον τετράποδο φίλο σας

Πώς λειτουργούν οι εκπτώσεις του προγράμματος ΕurolifeSYN+

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να έχετε έκπτωση στο ασφάλιστρο που πληρώνετε, σύμφωνα με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχετε στην κατοχή σας:

eurolifesyn infographic 

Για κάθε επιπλέον συμβόλαιο, εφαρμόζεται έκπτωση 15% (εκτός από τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας ή οχήματος, για τα οποία εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση έκπτωση 5%).

Οι παραπάνω εκπτώσεις εφαρμόζονται σύμφωνα με τη χρονολογική σειρά αγοράς του εκάστοτε συμβολαίου.

* Στο πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων ΕurolifeSYN+ συμμετέχουν ασφαλιστικά προϊόντα, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

 

Στο EurolifeSyn+ συμμετέχουν επιλεγμένα προϊόντα από τις παρακάτω κατηγορίες:

Το EurolifeSYN+ σας δίνει τη δυνατότητα να καλύψετε τις ανάγκες σας με προνομιακές τιμές στην ασφάλιση αυτοκινήτου, ασφάλιση υγείας, ασφάλιση κατοικίας, καθώς και σε άλλες ασφαλίσεις.

EurolifeSyn Car
icon car
Ασφάλιση οχήματος

Η κάθε διαδρομή έχει, αδιαμφισβήτητα, τη δική της αξία. Γι’ αυτό και πρέπει πάντα να ξεκινάει με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και σιγουριά.

Άλλες ασφαλίσεις

Για κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη, είμαστε δίπλα σας, ώστε να είστε προστατευμένοι κάθε στιγμή.

EurolifeSyn Home
icon katoikia
Ασφάλιση κατοικίας

Για εμάς κάθε σπίτι έχει πολύ μεγάλη αξία! Γι’ αυτό φροντίζουμε ώστε ο πιο προσωπικός σας χώρος να είναι πάντοτε προστατευμένος και ασφαλής.

EurolifeSyn Family
icon ygeia
Ασφάλιση υγείας

Αξία έχει να έχεις δίπλα σου κάποιον που σε φροντίζει. Με τα προγράμματά μας για ασφάλιση υγείας, είμαστε στο πλευρό σας και φροντίζουμε για εσάς και τους αγαπημένους ανθρώπους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να εξασφαλίσετε την προστασία που χρειάζεστε

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Μας ρωτούν για το ΕurolifeSYN+

  • Θα επωφεληθείτε από το αντίστοιχο ποσοστό έκπτωσης στην ανανέωση των ασφαλιστικών προϊόντων σας, σύμφωνα πάντα με τη χρονολογική σειρά που αγοράσατε το κάθε προϊόν. Το ποσοστό έκπτωσης θα υπολογιστεί αυτόματα στην ανανέωση των προϊόντων που κατέχετε ήδη, σύμφωνα πάντα με τη χρονολογική σειρά που αγοράσατε το κάθε προϊόν.
  • Το ΕurolifeSYN+ υπολογίζει τις εκπτώσεις που δικαούστε ανάλογα με τον αριθμό των συμβολαίων που έχετε στην κατοχή σας. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε δύο ή περισσότερα συμβόλαια της ίδιας κατηγορίας (για παράδειγμα ένα συμβόλαιο ασφάλισης σπιτιού και ένα συμβόλαιο ασφάλισης περιεχομένου σπιτιού), τότε δικαιούστε κανονικά την έκπτωση.
  • Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις του προγράμματος ΕurolifeSYN+ αρκεί (α) τα εκάστοτε προϊόντα να συμμετέχουν σε αυτό και (β) η αγορά των συμβολαίων να έχει γίνει από το ίδιο πρόσωπο.
  • Όχι, δεν έχει σημασία από πού αγοράζετε τα ασφαλιστικά προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικά προϊόντα από διαφορετικά δίκτυα πωλήσεων, με μόνη προϋπόθεση το εκάστοτε προϊόν που σας ενδιαφέρει να διατίθεται από το εκάστοτε δίκτυο της επιλογής σας.
  • Εφόσον έχετε ήδη 1 προϊόν της Eurolife FFH που συμμετέχει στο πρόγραμμα, δικαιούστε κανονικά έκπτωση 5% στο 2ο προϊόν. Το 1ο προϊόν δεν λαμβάνει έκπτωση. Στην αγορά κάθε νέου συμβολαίου θα υπολογίζονται τα συμβόλαια που ήδη έχετε στην κατοχή σας, ώστε να λαμβάνετε την αντίστοιχη έκπτωση που δικαιούστε.
  • Έχοντας αγοράσει τρία προϊόντα, το 1ο δεν θα έχει έκπτωση, το 2ο θα έχει 5% έκπτωση και το 3ο θα έχει 10% έκπτωση. Αν ακυρώσετε το 1ο, τότε οι εκπτώσεις των εν ισχύ συμβολαίων σας θα αναπροσαρμοστούν. Αυτό σημαίνει ότι το 2ο προϊόν δεν θα έχει έκπτωση, ενώ το 3ο θα πάρει έκπτωση 5%.

Τι σας προσφέρει το EurolifeSYN+

Προστασία και όφελος ταυτόχρονα

Όσες περισσότερες ασφαλιστικές ανάγκες σας καλύπτετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση που κερδίζετε στο ασφάλιστρό σας. Άρα, συνδυάζετε προστασία και όφελος ταυτόχρονα.

Καλύπτετε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες

Επιλέγετε τα προϊόντα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας, μέσα από διαφορετικές κατηγορίες, για μια πιο ολοκληρωμένη ασφάλιση.

Αφορά και συμβόλαια που έχετε ήδη

Αν διαθέτετε ήδη κάποιο ασφαλιστικό προϊόν που συμμετέχει στο πρόγραμμα, στην ανανέωσή του θα εφαρμοστεί η αντίστοιχη έκπτωση.