Πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+

Αξία έχει να συνδυάζεις προστασία και όφελος ταυτόχρονα!

6 Τύποι ανθρώπων στη συγκατοίκηση: Εσύ με ποιον ταιριάζεις;

Βρες τη «χρυσή τομή», αναγνωρίζοντας τους τύπους ανθρώπων στη συγκατοίκηση
Eurolife blog - Happy roommates spending time together at living room

Υπάρχουν διάφοροι τύποι συγκατοίκων που θα συναντήσεις στη ζωή σου από τον μανιακό με την καθαριότητα μέχρι και τον κλώνο του Άκη Πετρετζίκη σε οικιακή έκδοση. Ποιος όμως είναι αυτός που ταιριάζει καλύτερα με τη δική σου προσωπικότητα; Πάμε να δούμε μαζί τους διάφορους τύπους ανθρώπων στη συγκατοίκηση και ποιες συμβουλές θα σου ήταν χρήσιμες για να βρεις τη «χρυσή τομή» της συγκατοίκησης.

5+1 τύποι ανθρώπων στη συγκατοίκηση

Συγκάτοικοι υπάρχουν πολλοί και ο καθένας θα μπορούσε να αποτελεί μια κατηγορία από μόνος του. Εμείς συγκεντρώσαμε εδώ τους τύπους συγκατοίκων που είναι πιο πιθανό να συναντήσεις. Μεταξύ μας, ελπίζουμε να σου έχει τύχει ο καλύτερος!

1. Ο μανιακός με την καθαριότητα

Είναι εκείνος που καθαρίζει τα πάντα. Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε ακόμη και τον αέρα που αναπνέετε. Είναι εκείνος που πιάνει τη σκούπα πριν καν πέσει το ψίχουλο στο πάτωμα. Όταν τον ρωτάς πώς αντέχει να καθαρίζει όλη μέρα, απαντάει: «Καθαρίζω, άρα υπάρχω!». Α, και ετοιμάσου για πολλές ώρες αφιερωμένες στο decluttering και το housekeeping. Είναι τα αγαπημένα του χόμπι!

 

Κι αν έχεις σκεφτεί να φας κάτι στον καναπέ, ξέχνα το! Θα σου φτιάξει μια ολόκληρη παρουσίαση σε power point για όλους τους λόγους που δημιουργήθηκαν τα τραπέζια!

2. Ο «θα έρθουν από δω οι φίλοι μου, δεν ενοχλούν»

Τον συγκάτοικο αυτό θα τον αναγνωρίσεις αμέσως από τον αέρα ελευθερίας που τον διακατέχει. Η συγκατοίκηση με αυτόν τον τύπο σημαίνει ότι την ώρα που εσύ ετοιμάζεσαι να ξαπλώσεις στο κρεβατάκι σου και να λιώσεις στο Tik Tok, ακούς κλειδιά στην πόρτα και η νύχτα προμηνύεται μεγάλη. Μην προσπαθήσεις να αποφύγεις το βραδινό σουαρέ, γιατί η απάντηση είναι πάντα μια:

 

«Έλα μωρέ, μια μπύρα θα πιούμε, δε θα ενοχλήσουμε!»

3. Η λογίστρια

Η λογίστρια είναι αυτή η συγκάτοικος που ξέρει πόσα λεφτά έχεις στο πορτοφόλι σου, όταν εσύ δεν ξέρεις καν που το έχεις παρατήσει! Τα πάει τέλεια με την αποταμίευση και την οργάνωση. Αν θέλεις να μάθεις πόσα έχετε ξοδέψει στα delivery της περασμένης εβδομάδας, απλώς ρώτησέ την. Όταν πηγαίνετε για super market μαζί, είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να βρεις τις προσφορές και τα εκπτωτικά κουπόνια.

 

Το μόνο σίγουρο με μια συγκάτοικο-λογίστρια είναι ότι σε αυτή τη συγκατοίκηση ποτέ δε θα μείνουν απλήρωτα τα κοινόχρηστα!

 

4. Ο party animal

Είσαι έτοιμος για το πιο wild πάρτυ της ζωής σου; Γιατί ο party animal συγκάτοικός σου είναι κάθε μέρα. Από εκεί που δεν το περιμένεις έχει οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι σας και έχει καλέσει όλους τους φίλους που γνώρισε στο χθεσινό πάρτι που πήγε.

 

Ο party animal roommate έχει πάντα διάθεση για χορό, ξεφάντωμα και έχει φτιάξει μια ατελείωτη λίστα με τα πιο hot μέρη της πόλης. Γι’ αυτό μην απορήσεις αν ξυπνήσεις στις 8 το πρωί και δεν έχει γυρίσει ακόμη από τη χθεσινοβραδινή του έξοδο.

5. Ο Masterchef

Οι φράσεις «Μας τελείωσε το yuzu;» και «Πού έβαλες το σχοινόπρασο; Δεν το βρίσκω!» σημαίνουν ένα πράγμα: Συγκατοικείς με τον Masterchef. Κάθε βράδυ ετοιμάζει το δικό του εκλεκτό γεύμα, ενώ εσύ καταλήγεις να τρως τα υπολείμματα με χαρά και ενθουσιασμό. Ο Masterchef είναι αυτός που πάντα θα είναι στην κουζίνα και θα πειραματίζεται με νέα φαγητά. Το ερώτημα όμως παραμένει σε αυτή τη συγκατοίκηση: «Ποιος είναι ο τυχερός που θα πλύνει τα πιάτα;»

Bonus: Ο «χαμένος σου αδερφός»

Ο συγκάτοικος αυτός έδωσε στη ζωή σου ένα άλλο νόημα. Αν βρέθηκες να μένεις κάτω από την ίδια στέγη με τον «χαμένο σου αδερφό», τότε είσαι πραγματικά τυχερός. Ο άνθρωπος αυτός ήρθε για να μείνει. Μπορείτε να συνεννοείστε για τα πάντα – από τις πιο βαθιές σκέψεις σας μέχρι το τι θα φάτε για βραδινό. Δε θα σε κρίνει ποτέ και θα είναι πάντα εκεί για σένα! Ακόμη και το άραγμα στο σαλόνι και το να μη κάνετε τίποτα με τον «χαμένο σου αδερφό» έχει πλάκα. Σωστά;

 

Συγχαρητήρια. Μόλις βρήκες το κολλητάρι σου, όχι απλώς έναν συγκάτοικο!

Συγκατοίκηση και ασφάλεια στο σπίτι

Τον συγκάτοικό σου μπορεί να τον έχεις διαλέξει, μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι η οικογένειά σου αλλά μπορεί να είναι και κάποιος που μοιράζεστε το κόστος διαβίωσης. Σε κάθε περίπτωση, μια επιτυχημένη συγκατοίκηση έχει να κάνει με τον σωστό συνδυασμό ανθρώπων. Αυτόν τον τύπο που ταιριάζει καλύτερα σε σένα και μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη εμπειρία.

 

Στη Eurolife FFH, γνωρίζουμε ότι στη ζωή οι σωστοί συνδυασμοί είναι αυτοί που μας προσφέρουν ηρεμία και αρμονία. Και παρόλο που δεν μπορούμε να σου βρούμε τον ιδανικό συγκάτοικο, έχουμε βρει τους συνδυασμούς ασφαλιστικών προγραμμάτων που σου εξασφαλίζουν προστασία και όφελος ταυτόχρονα!

 

Δημιουργήσαμε για σένα το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+, με το οποίο, αν συνδυάσεις διαφορετικά ασφαλιστικά προϊόντα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αποκτάς έκπτωση για κάθε νέο συμβόλαιο που αγοράζεις!

 

Πριν αποφασίσεις να ενεργοποιήσεις τη νέα σου ασφάλεια σπιτιού και περιεχομένου, τσέκαρε αν ανήκει στο πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων και δες πώς μπορείς να αποκτήσεις έκπτωση στο ασφάλιστρό σου. Η συγκάτοικος λογίστρια θα το εκτιμούσε σίγουρα. Ξεκίνα με μια ασφάλεια κατοικίας και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μαζί!

Πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε τα νεότερα άρθρα από το blog μας