Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας

Για εμάς κάθε σπίτι έχει πολύ μεγάλη αξία!

Ιδέες για Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι

Eurolife blog - friends having a new year's eve party at home

Μήπως το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σου θυμίζει περισσότερο την κίνηση στους δρόμους και τον αγώνα δρόμου για να βρείτε τραπέζι; Αντί να περάσεις το βράδυ σου σε αναζήτηση parking ή κάποιου εστιατορίου, φέτος μπορείς να οργανώσεις ένα Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι μαζί με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Λίγο housekeeping το πρωί, μερικές διασκεδαστικές ιδέες για το βράδυ, ένα εύκολο μενού Πρωτοχρονιάς και η αλλαγή του χρόνου θα σας βρει όλους πανευτυχείς!

 

Πάμε να δούμε μερικές ιδέες για να κάνεις αυτό το βράδυ ξεχωριστό και, πού ξέρεις, μπορεί να είναι τόσο υπέροχη εμπειρία που να θέλεις να το επαναλάβεις και του χρόνου!

Προσκάλεσε φίλους στο σπίτι για ένα θεματικό Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Αν θέλεις να δημιουργήσεις το αξέχαστο πάρτυ για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς, τότε δεν έχεις παρά να οργανώσεις ένα θεματικό party για εσένα και τους φίλους σου! Επίλεξε ένα θέμα που αγαπάτε όλοι – μπορεί να είναι από ταινίες, από αγαπημένες δεκαετίες (ξέρεις, '80s neon ή '70s disco), ή ακόμα και ένα χρώμα (όλοι ντυμένοι στα κόκκινα)!

Φρόντισε να προσαρμόσεις τη γιορτινή διακόσμηση και τη μουσική στο κλίμα του party, ώστε να νιώθεις ότι βρίσκεσαι πραγματικά σε άλλη εποχή. Μια τέτοια βραδιά θα δημιουργήσει ανυπομονησία στους καλεσμένους σου να έρθουν στο σπίτι σου και, φυσικά, θα μετατρέψει το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη χορό και διασκέδαση.

 

Μαγείρεψε ένα υπέροχο γεύμα για την οικογένεια ή τους αγαπημένους σου

Πρωτοχρονιά στο σπίτι; Είναι η τέλεια ευκαιρία να εντυπωσιάσεις την οικογένεια ή τους φίλους σου με τις μαγειρικές σου ικανότητες! Ξέρεις, εκείνο το πιάτο που όλο λες ότι θα τους φτιάξεις και όλο το ξεχνάς, ε ήρθε η ώρα να μπεις στην κουζίνα και να δημιουργήσεις ένα μενού που θα τους κάνει να λένε «Θέλω τη συνταγή οπωσδήποτε!»

Δε χρειάζεται να είσαι chef ή να ξέρεις να φτιάχνεις πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Μπορείς απλώς να πειραματιστείς με συνταγές που ήδη ξέρεις και να προσθέσεις τη δική σου πινελιά, ώστε να δημιουργήσεις ένα γεύμα που θα μεταμορφώσει την Πρωτοχρονιάτικη βραδιά σε μια όμορφη ανάμνηση με τους αγαπημένους σου.

 

Οργάνωσε karaoke Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με τα αγαπημένα σας παλιά τραγούδια και χορέψτε

Απλώς φαντάσου το: εσύ και οι φίλοι σου σε ένα Πρωτοχρονιάτικο karaoke party στο σπίτι σου με όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια!

Μπορείς να δανειστείς ή να νοικιάσεις εξοπλισμό karaoke και να φτιάξεις μια playlist με όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια, από τα παιδικά χρόνια μέχρι και σήμερα. Κάλεσε όλους τους φίλους σου και ενημέρωσέ τους να ντυθούν με άνετα ρούχα γιατί σας περιμένει πολύς χορός!

Μεταμόρφωσε το σαλόνι σου σε πίστα, όπου δε θα υπάρχουν ντροπές και θα κυριαρχεί το τραγούδι και ο χορός. Και να θυμάσαι, όταν έχεις πει χάλια το αγαπημένο σου κομμάτι, πάντα υπάρχει αυτός ο φίλος που σε έχει βγάλει βίντεο!

 

 

Κάνε ένα σύντομο βίντεο με όμορφες αναμνήσεις που είχες με τους φίλους σου και δείτε το μαζί

Επειδή όμως, ξέρω ότι και εσύ έχεις πολλά βίντεο και φωτογραφίες με αστείες στιγμές των φίλων σου, ήρθε η ώρα να «τους τη φέρεις» με ένα άκρως διασκεδαστικό βίντεο!

Συγκέντρωσε ό,τι αρχείο έχεις και ένωσε τα βίντεό σας σε ένα. (Ξέρω ότι μπορείς να δημιουργήσεις τριλογία ολόκληρη, αλλά προσπάθησε να περιοριστείς σε κάτι μικρότερο.) Τέλος, επένδυσε το βίντεο με τα αγαπημένα σας τραγούδια για ακόμα πιο συγκινητικές – ή ξεκαρδιστικές στιγμές.

Η Πρωτοχρονιά είναι μια ωραία ευκαιρία να θυμηθείτε με την παρέα σου παλιές και αστείες στιγμές που ζήσατε και να δώσετε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσετε να δημιουργείτε τέτοιες στιγμές για πολλά χρόνια ακόμα!

 

Διασκέδασε με όλη την παρέα σου παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια

Σκέψου ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που να συνδυάζει φαγητό, ποτό και... επιτραπέζια παιχνίδια! Ποιος είπε ότι τα επιτραπέζια είναι μόνο για παιδιά; Φέτος, κάνε την Πρωτοχρονιά σας μια βραδιά γεμάτη γέλιο και διασκέδαση, παίζοντας τα αγαπημένα σας board games.

Είτε πρόκειται για κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια, είτε για μια ξεκαρδιστική παντομίμα, προετοιμάσου σίγουρα για ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Επιπλέον, θα πρέπει να έχεις προνοήσει να προμηθευτείς το βραβείο για τον νικητή της βραδιάς. Είτε να έχεις αγοράσει κάποιο δώρο, είτε να του προσφέρεις το πρώτο κομμάτι στη βασιλόπιτα, είτε ό,τι άλλο πιστεύεις ότι θα εκπλήξει θετικά την παρέα σου!

 

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι προστατεύοντας όσα έχουν αξία για σένα

Όσο εσύ, λοιπόν οργανώνεις ένα ξεχωριστό Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι σου, εμείς στη Eurolife FFH εξασφαλίζουμε ότι δε θα συμβεί τίποτα που θα χαλάσει το υπέροχο βράδυ που ετοιμάζεις!

 

Πως; Με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας σου υποσχόμαστε ένα σπίτι ασφαλές από οποιοδήποτε απρόοπτο, τώρα και με μείωση έως 10% στον ΕΝ.Φ.Ι.Α. Με την υπηρεσία άμεσης παρέμβασης 24/7 μπορείς να νιώθεις ήσυχος πως ό,τι και αν συμβεί το μεγάλο δίκτυο συνεργατών μας θα είναι εκεί όποτε και αν το χρειαστείς.

  

Και μην ξεχνάς ότι με το πρόγραμμα EurolifeSYN+ αποκτάς εκπτώσεις στα ασφάλιστρα, αν έχεις στην κατοχή σου περισσότερα από δύο ασφαλιστικά προϊόντα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα!

 

Έτσι, θα συνεχίσει το σπίτι σου να είναι ένα μέρος που θα δημιουργείς όμορφες στιγμές και αναμνήσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους!

Προγράμματα ασφάλισης κατοικίας

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε τα νεότερα άρθρα από το blog μας