Προγράμματα Ασφάλισης Οχήματος

Όποιος κι αν είναι ο προορισμός, φροντίζουμε το ταξίδι να είναι ξέγνοιαστο

Τουρισμός στην πόλη σου

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το urban living
eurolife blog header - κοπέλα τουρίστρια με καπέλο κάθεται σε έναν βράχο και κοιτάει την Ακρόπολη

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το urban living και να εξερευνήσεις την πόλη σου σαν τουρίστας! Αυτό το καλοκαίρι, ανακάλυψε όλα εκείνα που δεν πρόλαβες να ζήσεις όλη τη χρονιά, από συναρπαστικές εκδηλώσεις, μουσικά φεστιβάλ και επισκέψεις στα μουσεία της πόλης σου. Μη χάσεις τις μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες στην πόλη που ξέρεις τόσο καλά, μετατρέποντας κάθε μέρα σε μια νέα αφορμή για κάτι νέο!

7 πράγματα που μπορείς να κάνεις σαν να ήσουν τουρίστας στην πόλη σου

Βρες Instagrammable σημεία στην πόλη

Ανακάλυψε την πόλη σου με τη ματιά του τουρίστα. Ήρθε η στιγμή να βρεις τα πιο Instagrammable σημεία, τα πιο ενδιαφέροντα φωτογραφικά spots που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σου.

Μην παραλείψεις να φωτογραφηθείς στα πιο εντυπωσιακά street art έργα και graffiti στους δρόμους της πόλης. Απόκρυφα στενά και πολύχρωμοι τοίχοι περιμένουν να γίνουν το φόντο στις πιο μοναδικές φωτογραφίες σου. Ζήσε την περιπέτεια και δες την πόλη σου από μια φρέσκια οπτική!

Ζήσε γαστρονομικές περιπέτειες

 Ζήσε γαστρονομικές περιπέτειες στην πόλη σου και ανακάλυψε τα trendyκαφέ και εστιατόρια που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Ειδικά το καλοκαίρι που η πόλη αδειάζει, μπορείς να δειπνήσεις σε άλλοτε πολυσύχναστα μέρη και να τα απολαύσεις με πιο χαλαρή διάθεση.

Από σποτάκια για λαχταριστό brunch και εστιατόρια με vegan επιλογές μέχρι διακεκριμένα εστιατόρια μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, οι επιλογές σου είναι αμέτρητες. Θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο; Δοκίμασε τα food tours και εξερεύνησε τη γαστρονομία της πόλης σου με άλλους γαστρο-enthusiasts!

Κάνε urban hiking και απόλαυσε τη φύση και τα πάρκα

Ανακάλυψε την πόλη σου κάνοντας urban hiking! Ξέρεις ότι το περπάτημα σε βοηθά να μένεις σε φόρμα. Οπότε, τώρα που έχεις χρόνο εξερεύνησε διαδρομές για πεζοπορία μέσα στην πόλη, σε κοντινούς λόφους και πάρκα, απολαμβάνοντας τη φύση και την αστική ομορφιά. Υπάρχουν κάποιοι χώροι πρασίνου στην πόλη μας που πολλές φορές δεν αφιερώνουμε χρόνο να τους επισκεφθούμε και να τους εκτιμήσουμε. Αν το περπάτημα δεν είναι το φόρτε σου, υπάρχουν κι άλλα σπορ όπως ποδηλασία, rollers και outdoor yoga, που συνδυάζονται μια χαρά με τις διακοπές στην πόλη. Είναι ο τέλειος τρόπος να διατηρήσεις τη φυσική σου κατάσταση, να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς την πόλη σου με διαφορετικό τρόπο.

Επισκέψου αξιοθέατα, μουσεία και πινακοθήκες

Επισκέψου τα κύρια αξιοθέατα της πόλης που δεν έχεις αφιερώσει χρόνο να δεις και μουσεία που φιλοξενούν ενδιαφέρουσες εκθέσεις, για να μάθεις περισσότερα για την τοπική ιστορία και τέχνη.

Και εάν είχες πάντα την περιέργεια να βιώσεις την εμπειρία ενός augmented reality tour, μπορείς να επισκεφθείς κάποιο μουσείο ή gallery που προσφέρει ξεναγήσεις επαυξημένης πραγματικότητας. Οι ψηφιακές αυτές εμπειρίες μεταμορφώνουν την περιήγησή σε ένα μουσείο, ζωντανεύοντας τα εκθέματα και προσφέροντας μια νέα διάσταση σε αυτό που αποκαλούμε πολιτισμό, ιστορία και τέχνη. Η τεχνολογία σε κάνει πρωταγωνιστή της περιήγησης και σίγουρα είναι μια εμπειρία πολύ ξεχωριστή για όλους.

Μπες στο ρυθμό των φεστιβάλ

Αγαπάς τη μουσική όσο τίποτα; Ο ρυθμός των φεστιβάλ σε περιμένει να ζήσεις αξέχαστες εμπειρίες με live μουσική και events! Και φέτος, σε διάφορες πόλεις γίνονται ήδη κορυφαίες συναυλίες και φεστιβάλ. Άρα έχεις την ευκαιρία να δεις αγαπημένους σου καλλιτέχνες live και να συμμετάσχεις σε μοναδικές εκδηλώσεις όλο το καλοκαίρι.

Παρακολούθησε βιωματικά σεμινάρια

Τουρισμός στην πόλη σου σημαίνει χρόνος για περισσότερες εμπειρίες. Αν ψάχνεις κάτι πιο ομαδικό, τα βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας, τα σεμινάρια μαγειρικής, τέχνης ή φωτογραφίας είναι μια καλή ιδέα. Εξερεύνησε τη δημιουργικότητά σου και μάθε νέες δεξιότητες μαζί με άλλους ανθρώπους. Αυτές οι εμπειρίες όχι μόνο θα σου προσφέρουν νέες γνώσεις, αλλά και την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Δήλωσε συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις

Αυτό το καλοκαίρι μπορείς κι εσύ να γίνεις μέρος της αλλαγής! Δήλωσε συμμετοχή σε τοπικές εθελοντικές δράσεις και κοινωνικές πρωτοβουλίες, προσφέροντας τον χρόνο και την ενέργειά σου για το κοινό καλό. Ο εθελοντισμός όχι μόνο ενισχύει την κοινότητά στην οποία όλοι ανήκουμε, αλλά σου δίνει και την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Στο τέλος, η ικανοποίηση που θα νιώσεις είναι ένα ασύγκριτο συναίσθημα.

Μετακίνηση στην πόλη με ασφάλεια

Η πόλη σου είναι το μέρος που ξέρεις καλά. Φέτος μπορεί να γίνει και το μέρος που θα σε κάνει να περάσεις ακόμα καλύτερα. Η ασφάλειά σου στις μετακινήσεις εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα, είτε μετακινείσαι για διασκέδαση, είτε για μια εθελοντική δράση, είτε για να ανακαλύψεις τα κρυφά photoshooting gems για το Instagram σου.

Mε τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Eurolife FFH απολαμβάνεις την προστασία που χρειάζεσαι σε κάθε διαδρομή, με πλήρεις καλύψεις και με δυνατότητα συνδυασμού εκπτώσεων στο πρόγραμμα EurolifeSYN+. Συγκεκριμένα με το Safe Drive Standard μπορείς να έχεις κάλυψη για:

  • Αστική ευθύνη
  • Φροντίδα ατυχήματος
  • Βασική οδική βοήθεια μετά από ατύχημα
  • Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα

Αν επιλέξεις, όμως, το ασφαλιστικό πρόγραμμα Safe Drive Plus, έχεις επιπλέον:

  • Βασική κάλυψη για ολική ή/ και μερική κλοπή
  • Προαιρετική κάλυψη για ολική καταστροφή
  • Προαιρετική κάλυψη για ίδιες ζημιές

Καλοκαίρι στην πόλη; Με το αυτοκίνητό σου θα ευχαριστηθείς τις διακοπές σου με ασφάλεια, όπως κι αν επιλέξεις να τις ζήσεις.

Μάθε περισσότερα για τα προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε τα νεότερα άρθρα από το blog μας